duminică, 23 martie 2008

PROGRAM. Meciurile primului turneu semifinal

Baschet Club Star va organiza peste o saptamana primul turneu semifinal al seriei A, din Grupa Valorica B. Meciurile se vor disputa in sala scolii 97 din Capitala, in perioada 29-30 martie, unde se vor infrunta patru echipe: Liceul Mikes Kelemen Sfantu Gheorghe, Clubul Sportiv Scolar 6 Bucuresti, Royal Fun Bucuresti si BC Star. Programul oficial al competitiei a fost stabilit astazi, acesta fiind comunicat si federatiei de specialitate, pentru a delega arbitri la jocuri. Conform tragerii la sorti, intalnirile se vor juca astfel:
Etapa I, sambata 29 martie:
Royal Fun – BC Star (ora 10:30)
Sfantu Gheorghe – CSS 6 (ora 12:00)
Etapa a II-a, sambata 29 martie:
CSS 6 Bucuresti – Royal Fun Bucuresti (ora 15:00)
Baschet Club Star – LMK Sfantu Gheorghe (ora 16:30)
Etapa a III-a, duminica 30 martie:
Royal Fun Bucuresti – LMK Sfantu Gheorghe (ora 10:30)
CSS 6 Bucuresti – Baschet Club Star (ora 12:00)

Gruparea din Sfantu Gheorghe a ajuns astazi in Bucuresti dupa ce a participat la turneul international de la Viena, din Austria, unde a avut rezultate foarte bune. Elevele lui Ildiko Vass au reusit sa se califice in fazele superioare ale celei mai importanate intreceri anuale desfasurata si sub patronatul FIBA Europe. LMK a cedat la categoria de varsta sub 14 ani in fata austriecelor de la Kangaroos, scor 32-67, in timp ce la Under 13 romancele au pierdut greu, cu 17-22, avand-o ca adversara pe Lignano (Italia). Aproape toate componentele team-ului din Sfantu Gheorghe sarbatoresc astazi Pastele Catolic, prilej cu care conducerea clubului nostru le ureaza sa aiba parte de Sarbatori Pascale de vis!
Nici Clubul Sportiv Scolar 6 nu a stat fara jocuri. Baschetbalistele antrenate de Albert Zimleanchi au sustinut ieri un meci de pregatire cu Olimpia Bucuresti, selectionata Under 13, pe care au invins-o cu 41-30. Cu aceasi formatie a clubului Olimpia, BC Star a castigat si ea doua intalniri, cu scorurile de 88-44 si de 89-36. Singura echipa care nu a mai sustinut niciun joc a fost Royal Fun, insa acest lucru nu inseamna ca bucurestencele nu au sanse la calificare, chiar daca teroetic LMK si Star sunt favorite in aceasta serie. Din cate se pare, se cunosc patru posibili adversari la turneul final 9-16, acestia fiind CSS Targu Secuiesc, Phoenix Galati, Raptors Bucuresti si LPS Galati, grupari care s-au clasat pe ultimele doua locuri la primele turnee semifinale ale Grupei Valorice A.

Niciun comentariu: