luni, 24 martie 2008

PENALIZARI. Sanctiuni date de club

Astazi a avut loc la sediul Baschet Club Star sedinta de analiza lunara. Pe ordinea de zi s-au aflat problemele cu care
s-a confruntat echipa in campionat, organizarea turneului semifinal de la Bucuresti, din perioada 29-30 martie, definitivarea delegatiei pentru turneul international de la Wasserburg, din Germania, si judecarea cazurilor unor jucatoare care au incalcat Regulamentul de Ordine Interioara. De aceasta data insa s-a hotarat ca fiecare sportiva care a gresit sa plateasca conform reglementarilor in vigoare ale BC Star. Cazurile jucatoarelor Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Miruna Lala, Adriana Sisca, Beatrice Roman, Denisa Fitero si Ioana Macovei au fost analizate in aceasta dimineata, astfel ca deciziile luate de conducerea clubului au avut acoperire regulamentara si sunt perfect justificate.
Ioana Macovei nu va mai face parte din lotul Baschet Club Star deoarece si-a exprimat dorinta de a evolua la o alta formatie, motivand ca nu
s-a inteles cu fostele sale coechipiere. In cazul in care jucatoarea va dori sa-si continue activitatea sportiva de performanta, BC Star ii va acorda dezlegarea de a juca la o alta echipa, fara a cere suspendare la FRB.
Nicoleta Constantinescu si Miruna Lala au primit avertisment deoarece nu au anuntat conducerea clubului de problemele care s-au ivit in lot pe timpul cat Ioana Macovei a activat la Baschet Club Star. Nicoelata si Miruna au fost capitanii echipei in acea perioada.
Mihaela Dragomir a fost sanctionata cu avertisment, urmand ca la urmatoarea abatere sa primeasca doua etape de suspendare, pentru intarzieri repetate la antrenamente si meciuri amicale sau oficiale.
Denisa Fitero a primit avertisment si mustrare, urmand ca la urmatoarea abatere sa fie sanctionata cu o penalitate intre patru si opt etape de suspendare pentru incalcarea Regulamentului de Ordine Interioara al clubului. Jucatoarea a discutat deja cu tehnicienii echipei si a ajuns la o intelegere cu cei care se afla la conducerea Baschet Club Star, pentru a nu mai repeta greselile din trecut.
Adriana Sisca a fost sanctionata cu trei etape de suspedare pentru grave abateri disciplinare si incalcari repetate ale Regulamentului de Ordine Interioara al echipei. Sportiva este pasibila de alte trei etape de sanctiune in cazul in care nu isi revizuieste comportamentul fata de tehnicieni si colege, atat in club cat si in afara acestuia. Baschetbalista nu va avea drept de joc in ultima etapa a turneului semifinal de la Bucuresti, insa poate evolua la turneul international de la Wasserburg, din Germania.
Beatrice Roman (foto, la minge) a primit patru etape de suspendare, aceasta fiind cea mai dura penalitate acordata de conducerea Baschet Club Star. Extrema alb-rosiilor a fost sanctionata in urma unor grave greseli de ordin extrasportiv dar si a incalcarilor Regulamentului de Ordine Interioara al Baschet Club Star. Conducerea tehnica a echipei va decide daca jucatoarea va putea evolua la turneul international de la Wasserburg din primul meci sau va intra abia din al doilea, deoarece atunci ii va expira penalitatea. Beatrice Roman nu va fi in teren la turneul semifinal de la Bucuresti, in schimb se va prezenta la meciuri si va sta in tribuna.
Toate sanctiunile acordate astazi sunt definitive si nu se admite recurs. Suspendarile au intrat in vigoare, jucatoarele penalizate urmand sa se prezinte si sa efectueze sedintele de pregatire tehnico-tactica fixate in aceasta saptamana.

Niciun comentariu: