joi, 20 martie 2008

DECIZII. Jucatoare pasibile de suspendari?

Cu o saptamana inainte de disputarea primului turneu semifinal al Grupei Valorice B, seria A, din cadrul Campionatului National feminin Under 14 conducerea Baschet Club Star va analiza comportamentul unor jucatoare la ultimele antrenamente si va decide daca acestea vor evolua sau nu in competitia interna. "Nu vreau sa fiu inteles gresit, insa sunt cateva sportive care nu sunt la prima incalcare a Regulamentului de Ordine Interioara al clubului. Am inteles ca au fost ceva probleme in pregatire asa ca vom vedea ce masuri vom lua pentru turneu. Exista posibilitatea ca sa ajungem la suspendari destul de drastice. Nu trebuie sa apara un precedent asa ca deciziile noastre trebuie sa fie conforme cu Statutul Baschet Club Star", ne-a declarat in aceasta seara Dan Usurelu, presedintele clubului.
La antrenamentul de astazi au lipsit patru jucatoare: Adriana Sisca, Beatrice Roman, Alice Nita si Madalina Stan, doar doua dintre ele anuntand ca nu vor ajunge la pregatire. Mai mult, sedinta tehnico-tactica a fost intrerupa dupa aproximativ 35 de minute din cauza unor acte de indisciplina ale jucatoarelor. "Lucrul cel mai grav este ca unele fete nu isi dau seama de gravitatea faptelor de astazi. Cred ca la fiecare echipa mai apar probleme de comunicare intre jucatori si antrenori, insa ar fi bine ca disciplina sa fie respectata. Din pacate nu este asa si vom vedea luni, la sedinta de organizare a turneului semifinal, ce sanctiuni vom lua pentru viitor. Cert este ca Denisa Fitero (foto, la minge) si Adriana Sisca nu sunt la prima abatere, cele doua fiind capabile de suspendari intre doua sau chiar sase etape. Vom analiza si cazurile jucatoarelor Beatrice Roman, care a gresit grav din punct de vedere extrasportiv, si
Mihaela Dragomir, pentru intarzieri repetate la antrenamente", a precizat Valentin Bala la doua ore dupa antrenament.
Vineri si sambata fetele au program de pregatire normal, de la ora 19:00, respectiv 10:00, la antrenament urmand sa ia parte toate baschetbalistele. Pana luni, cand se va lua o decizie oficiala, sportivele de la Star se vor prezenta la sedintele tehnico-tactice, marti sau miercuri urmand sa aiba loc si vizita medicala.

Niciun comentariu: