vineri, 7 martie 2008

GRUPE. Turneu la Sfantu Gheorghe?

Astazi a avut loc la sediul Federatiei Romane de Baschet tragerea la sorti a seriilor semifinale din Grupa Valorica B, care au ca scop calificarea la turneul final
9-16. Baschet Club Star a fost repartizata in grupa a doua, alaturi de Royal Fun Bucuresti, Clubul Sportiv Scolar 6 Bucuresti si Liceul Mikes Kelemen Sfantu Gheorghe. Cele patru formatii se vor intalni de doua ori, in doua turnee, primul in perioada 28-30 martie, iar ultimul in perioada 11-13 aprilie. Conducerea clubului nostru a decis sa organizeze primul turneu, din perioada 28-30 martie, si a inceput demersurile necesare catre forul de specialitate. "Pentru a putea sa aducem aceasta intrecere la Bucuresti, avem nevoie de o arena cu tabela electronica si la dimensiuni FIBA. In acest moment, sala scolii 97 are aceste dotari si vom incerca sa facem aici primul turneu, asta si pentru ca pe 31 martie vom pleca in Germania si fetele trebuie sa fie in Capitala, in acea perioada. Sunt sigur ca gruparea din Sfantu Gheorghe va organiza si ea un turneu, asa ca cel mai bine este ca noi sa fim primii", a declarat Valentin Bala pentru site.
Exista insa posibilitatea ca aceasta grupa sa nu ramana definitiva, in functie de confirmarile de participare ale echipelor, care sunt asteptate sa soseasca la FRB pana duminica dimineata, cand se va afla raspunsul oficial. In cazul in care Baschet Club Star va ramane in aceasta serie, va informam ca se for califica la turneul final 9-16 primele doua clasate.

Niciun comentariu: