sâmbătă, 20 octombrie 2007

VICTORIE. Succes la 23 de puncte!

Fetele noastre au debutat astazi cu o victorie in cadrul Campionatului National Under 14 feminin, reusind sa invinga, pe propriul teren, pe formatia Clubului Sportiv Scolar nr. 6, cu 38-15, dupa o partida in care jucatoarele alb-rosiii au ratat enorm, mai ales de sub panou. Cu Ioana Miroiu inca nerefacuta complet dupa accidentarea de la tibie din luna septembrie, staff-ul tehnic a ales sa inceapa intalnirea cu Mihaela Dragomir pe postul de fundas, cu Ana Maria Draghici si Corina Rupa pe extrema, Miruna Lala a evoluat centru iar Alice Nita ca pivot. In primele zece minute ambele echipe au fost egale si si-au impartit punctele, astfel ca, dupa primul sfert tabela indica 8-8, sase dintre punctele noastre fiind reusite de Corina Rupa. In perioada urmatoare de joc tactica a fost schimbata, trecandu-se la un „om la om” mult mai agresiv, fata de ce se vorbise in vestiar, la pregatirea meciului. In aceste conditii, Baschet Club Star a fost mai precisa si in atac, acolo unde Beatrice Roman (foto), Nicoleta Constantinescu si Alice Nita au adus 12 puncte pentru noi, fata doar de cele sase marcate de adversare. Fara indoiala, in prima jumatate, cea mai inspirata schimbare a fost introducerea Nicoletei Constantinescu, care a facut patru interceptii in numai cinci minute! Si dupa reluare Star a fost cea care a controlat partida. Nico si-a continuat recitalul la interceptii si pase decisive, coordonatoarea de joc intelegandu-se perfect cu Beatrice Roman, careia i-a pasat pentru trei cosuri consecutive. Ioana Miroiu si Mihaela Dragomir au inchis culoarele de patrundere ale oaspetelor si au adus multe mingi importante in ofensiva, acolo unde Denisa Fitero s-a batut incredibil. Simona Radantu a facut faza meciului, extrema noastra reusind un capac marca NBA sub panou, blocand-o spectaculos pe cea mai periculoasa spotiva de la CSS 6, Mihaela Nemil, care nu a putut sa inscrie la acea actiune.
In concluzie, desi s-a ratat mult, mai ales din caciula, echipa noastra a dominat acest meci, dupa pauza scorul fiind unul care ne scuteste de orice comentariu: 18-1! De remarcat ca Nicoleta Constantinescu, a incheiat partida cu sase puncte, opt pase decisive si sapte interceptii, Beatrice Roman a fost marcatoarea principala, cu 14 puncte, iar Corina Rupa a facut, in unele momente, diferenta pe tabela, pentru ca formatia noastra avea nevoie de o extrema stanga de meserie. Maine, de la ora 10:30, este programat al doilea joc din prima etapa dubla. In celalalt meci din grupa, Olimpia Bucuresti – Royal Fun Bucuresti 113-2!
Pe aceasta cale, conducerea si jucatoarele clubului BC Star multumesc tuturor celor care au fost alaturi de fete la meciul de astazi, incurajandu-le la fiecare faza! Va asteptam in continuare sa fiti langa noi!

Iata, mai jos, un scurt film de la meciul de astazi, cu CSS 6. Fazele sunt din timpul celui de-al doilea sfert, iar Baschet Club Star evolueaza in echipament complet alb. In cele aproximativ trei minute, scorul a fost
de 6-0 pentru alb-rosiii, adversarele aruncand la cos doar de trei ori!

2 comentarii:

Cipy spunea...

A fost un meci frumos cu o victorie bine meritata.

smecherul spunea...

eu cred ca nicoleta a fost belea. fara indoiala cea mai tare. 4 e the best!