duminică, 21 octombrie 2007

OBIECTIV. Patru puncte din doua victorii

Baschet Club Star si-a indeplinit obiectivul pentru prima etapa dubla: doua victorii din tot atatea posibile! Chiar daca jocul echipei noastre nu a fost unul de un nivel tehnic ridicat, jucatoarele alb-rosiii au castigat si astazi, scor 37-14, disputa de pe propriul teren, cu echipa Clubului Sportiv Scolar nr. 6. Meciul a inceput cu oaspetele la timona, gruparea antrenata de Albert Zimleanschi avand 3-0, 4-2 si 5-3, insa prima perioada s-a incheiat cu Star in avantaj, scor 6-5. Pana la pauza s-a ratat enorm, de ambele parti, adversarele au comis patru greseli nefortate consecutive, de care au profitt amfitrioanele si tabela a indicat 15-9 la pauza mare. Nici dupa reluare fetele noastre nu si-au revenit si, chiar daca s-au impus cu 5-2 in urmatoarele zece minute, ele nu au convins asistenta. Fanii nostrii au avut parte de un ultim sfert fulminant! Nicoleta Constantinescu si Ioana Miroiu si-au trecut in cont cateva interceptii in momente importante ale jocului, Beatrice Roman a finalizat ori de cate ori a avut ocazia, iar Ana Maria Draghici si Simona Radantu (foto) au marcat atunci cand a trebuit. Mai mult, Simona si-a facut norma la blocaje, extrema formatiei noastre oprind incercarea unei baschetbaliste
de la CSS 6 de a puncta printr-un capac spectaculos. De remarcat ca, in ultimele zece minute, Baschet Club Star a reusit 17 puncte, in timp ce CSS 6 numai 3! In aceasta perioada, Nico a strans cinci puncte si trei pase decisive, Ioana a castigat patru mingi in defensiva, Madalina Stan a marcat din caciula, iar Simona Radantu a inchis meciul cu un cos de la semidistanta: 37-14!
Aceasta victorie, la 23 de puncte, la care se adauga si succesul de ieri, scor 38-15, devine foarte importanta pentru calificarea in faza urmatoare, deoarece Baschet Club Star conduce disputa directa cu CSS 6 cu 2-0 la general si are doua puncte avantaj. Mai mult, fetele antrenate de Valentin Bala si Mirela Fratila si-au asigurat si un cosaveraj linistitor, avand o diferenta de 46 de puncte in doua intalniri, aceasta fiind foarte greu de recuperat in retur de CSS 6. Pentru a se califica mai departe, Star mai are nevoie de cinci victorii. O posibila trecere a formatiei noastre in turul urmator a fost anticipata si de cei 255 de fani care au participat la un concurs inedit pe site-ul nostru. La intrebarea „Va reusi Baschet Club Star sa termine pe unul dintre primele doua locuri in grupa sa?”, 238 dintre cei care au votat au spus da, adica un procentaj de 93%, in timp ce doar 7%, echivalentul a 17 participanti, au postat ca fetele noastre nu vor ajunge in faza urmatoare. Urmatoarele doua meciuri ale echipei noastre sunt programate saptamana viitoare, in deplasare, sambata si duminica, cu Royal Fun Bucuresti. In celalalt meci al grupei A, Olimpia – Royal Fun 80-4!
Rezultate:
Grupa A, prima etapa

Baschet Club Star – CSS 6 38-15 si 37-14
Olimpia Buc- Royal Fun 113-2 si 80-4

In clasament, primele doua locuri sunt ocupate, in ordine, de Olimpia si de Baschet Club Star, cu patru puncte, departajate de cosaveraj, in timp ce pe ultimele doua pozitii sunt CSS 6 si Royal Fun, ambele cu cate doua puncte.

Niciun comentariu: