vineri, 19 octombrie 2007

DEBUT. Va asteptam la meciurile noastre!

Sambata, 20 octombrie, si duminica, 21 octombrie, Baschet Club Star Bucuresti debuteaza in Campionatul National de junioare trei. Adversara ne va fi formatia Clubului Sportiv Scoalar nr. 6, intr-o grupa din care mai fac parte Olimpia Bucuresti si Royal Fun Bucuresti. Pe aceasta cale, conducerea clubului si jucatoarele noastre invita pe toti fanii echipei sa fie prezenti maine, de la ora 12:00, si duminica, de la ora 10:30, in sala de educatie fizica si sport a Scolii gen. 97 (in spatele Ptei Norilor, zona Parcul Tineretului), acolo unde vor avea loc disputele. Avem nevoie, mai mult decat oricand, de sprijinul dumneavoastra, mai ales ca aceste prime partide pot fi decisive pentru configuratia finala a acestei grupe, fetele noastre avand mare nevoie de victorie!
In ceea ce priveste componenta lotului alb-rosiilor trebuie sa remarcam ca aproape toate jucatoarele sunt apte de joc suta la suta. Unele probleme mai apar la genunchiul Adrianei Sisca, care se pare ca va evolua maine, Ioana Miroiu (foto, in alb) a efectuat in aceasta seara primul ei antrenament mai serios, dupa accidentarea din luna septembrie, capitanul nostru revenind in sala inca de marti, in timp ce Miruna Lala are o entorsa la piciorul stang, recuperabila pana la ora jocului. Pregatirea din aceste ultime trei zile s-a axat strict pe meci, iar in aceasta seara s-a lucrat numai la tactica. Fetele stiu ce au de facut in aceasta dubla cu CSS 6 si acum totul depinde de ele si de inspiratia antrenorilor. Insa, daca adversarele noastre vor prezenta acelasi lot cu cel de la Campionatul National de minibaschet din acest an, trebuie sa recunoastem ca pornim cu prima sansa. Dar cum fiecare team are surprizele sale, iar CSS 6 este o grupare care a stiut, in fiecare an, sa aduca ceva nou si sa surprinda, este greu de dat, inca, un pronostic. De aceea jucatoarele de la Star vor trebui sa faca exact ceea ce au invatat la antrenamente.
In alta ordine de idei, Colegiul Central al Arbitrilor a delegat la partida de maine o brigada formata din Marius Badila si Dragos Stan, in timp ce intalnirea de duminica va fi oficiata de Marius Badila si Silviu Pasarelu.

Niciun comentariu: