miercuri, 12 septembrie 2007

CANTONAMENT. Antrenamente pe ploaie

Ieri seara si astazi de dimineata, sedintele de pregatire ale fetelor de la Baschet Club Star s-au desfasurat pe ploaie. Daca aseara, jucatoarele
alb-rosiii au fost ocrotite de vremea nefavorabila deoarece pregatirea fizica a avut loc in parc, la adapostul copacilor, in aceasta dimineata picurii nu au mai putut ocoli lotul nostru. Pana acum, cantonamentul montan de la Sinaia se desfasoara in conditii optime, toata lumea fiind multumita de cum decurg lucrurile in tabara echipaie noastre. Pana astazi, la ora 18:00, au fost programate deja patru antrenamente, dintre care trei au fost fizice. In sala, baschetbalistele de la Star au pus accentul pe exercitii de tehnica si pe aruncari pentru ca, in final, timp de 15 minute, sa faca un joc cu tema. Ineditul acestei zile a fost sala de forta, acolo unde fetele au putut, pentru prima oara de cand fac sport de performanta, sa lucreze la aparate speciale, lucru care se mai poate intalni doar la gruparile de prima liga.
Dintre cele 12 fete din lot am remarcat prestatia de exceptie Nicoletei Constantinescu, a Anei Mariei Draghici si a Mirunei Lala, care, desi accidentate, au dus pana la capat testele fizice si antrenamentele din sala. Spre bucuria staff-ului tehnic Simona Radantu si-a revenit dupa lovitura de la picior din urma cu doua zile si a ajuns la o capacitate de efort de 85 %. In rest, Ioana Miroiu a efectuat astazi toate cele patru sedinte de pregatire, asta dupa ce ieri acuzase dureri abdominale, iar Beatrice Roman inca se mai resimte dupa o accidentare oarecum stupida la spate. In ceea ce priveste restului lotului nu exista probleme de sanatate. In aceasta seara a fost programat un program de recreere, fetele urmand sa mearga la discoteca timp de o ora si jumatate (21:00 - 22:30). Maine sunt programate cinci antrenamente, aceasta fiind, de departe, cea mai grea zi a pregatirii centralizate de la Sinaia.

Niciun comentariu: