sâmbătă, 31 ianuarie 2015

MINIBASCHET. Meci greu, succes cu CSŞ 6 II Buc

Sursa foto: arhivă BC Star
După un meci foarte disputat, echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, sâmbătă, partida cu formaţia CSŞ 6 II Bucureşti, scor 35-28, într-o întâlnire in cadrul etapei a şasea din grupa C de calificare a Campionatului Municipal de Minibaschet feminin. Adversarele au fost la un pas de a produce supriza, jucătoarele alb-roşii pornind cu prima şansă la victorie, însă Ingrid Paraschiv a avut o evoluţie magistrală şi a încheiat cu o double double: 30 de puncte şi zece intercepţii la care a mai adăugat cinci recuperări, două ofensive.

Alexia Vlad-Neagu a marcat patru puncte consecutive pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy în meciul cu formaţia CSŞ 6 II Bucureşti, după ce adversarele au deschis scorul. A urmat o nouă fază finalizată de fetele pregătite de Valentin Bâlă şi se părea că alb-roşiile nu vor avea probleme în această întâlnire. A venit apoi un contact între trei sportive în urma căreia Alexia Vlad-Neagu s-a accidentat destul de grav şi nu a mai putut fi folosită pe întreaga durată a acestei dispute. Din acest moment, fără decarul amfitrioanelor, oaspetele au profitat şi s-au apropiat şi chiar au condus pe tabela de marcaj. După primul sfert, gazdele au avut 11-5 însă CSŞ 6 a revenit şi a preluat conducerea la jumătatea jocului cu un punct avans: 16-15, după foarte multe ratări din zona panoului, de ambele părţi.

Statistică În partida tur, desfăşurată în sala formaţiei CSŞ 6 II Bucureşti, echipa BC Star Pro Basketball nu a avut niciun fel de problemă şi s-a impus uşor într-un meci pe care l-a dominat încă din primul minut.

După reluare, componentele echipei CSŞ 6 II Bucureşti au mai marcat de alte două ori şi au profitat şi de ratările Mirunei Stănescu şi ale Vanessei Preda, ambele nereuşind să înscrie în două rânduri. În aceste condiţii, adversarele au avut 20-17 şi întâlnirea a părut că poate fi adjudecată de oaspete. Ingrid Paraschiv şi-a coordonat excelent colegele şi, după o evoluţie de excepţie, a început să înscrie aproape de fiecare dată şi să readucă echipa BC Star Pro Basketball Academy în avantaj, scor 26-24, după 30 de minute. Ultimele cinci minute au fost foarte disputate, însă aceeaşi Ingrid Paraschiv a reuşit să decidă rezultatul final şi să aducă victoria fetelor pregătite de Valentin Bâlă, scor 35-28, într-un joc foarte echilibrat, în care oricare din cele două grupări ar fi putut să se impună.

În meciul cu formaţia CSŞ 6 II Bucureşti, Ingrid Paraschiv a avut 30 de puncte, cu două mai mult decât au reuşit să înscrie toate jucătoarele adverse. Alexia Vlad-Neagu, în numai trei minute petrecute pe parchet, a plusat cu patru puncte iar Ana Stratulat a transformat una din cele două aruncări libere de care a beneficiat. În urma acestui rezultat, echipa BC Star Pro Basketball Academy se menţine pe poziţia a doua în grupa C de calificare din cadrul Campionatului Municipal de Minibaschet feminin, la un pas în spatele liderului Olimpia I Bucureşti. Pe următoarele două poziţii se află, la egalitate de puncte, însă despărţite de coşvaeraj, team-urile ACS Champions şi Olimpia II Bucureşti, pe locul cinci se găseşte CSŞ 4 Bucureşti, cu cinci puncte, în timp ce CSŞ 6 II Bucureşti închide ierarhia.

Pentru a putea vedea rezultatele echipei BC Star Pro Basketball Academy în acest sezon, la toate categoriile, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: