sâmbătă, 8 noiembrie 2014

UNDER 14. Înfrângere severă pe teren propriu

Oaspetele şi-au impus jocul în acest meci
În cel mai dificil meci din cadrul grupei D de calificare contând pentru Campionatul Naţional feminin Under 14, etapa a cincea, echipa BC Star Pro Basketball Academy a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, disputa cu formaţia CSŞ Ploieşti, una dintre candidatele la medalia de aur. Adversarele au dominat disputa încă din primul minut şi nu au avut probleme pe toată durata întâlnirii pe care au câştigat-o cu scorul de 103-28. Amfitrioanele au acumulat doar o singură victorie din patru posibile.

În clasamentul grupei D din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, echipa BC Star Pro Basketball Academy a strâns, după tur, şase puncte, echivalentul locului cinci în această serie, poziţie care nu asigură, în acest moment, calificarea în faza semifinală a competiţiei rezervată jucătoarelor născute în anii 2001-2002 şi mai mici. Lider a rămas formaţia CSŞ Ploieşti, cu patru victorii din tot atâtea posibile şi un total de opt puncte, urmată, la o singură lungime, de CSM CSŞ Târgovişte. Pe următoarele trei poziţii se află, în ordine, la egalitate, Phoenix CSŞ 1 Constanţa, Sportul Studenţesc Dan Dacian Bucureşti şi BC Star Pro Basketball Academy. Toate aceste grupări au şase puncte însă sunt despărţite de coşaveraj, fetele pregătite de Liliana Barbu având şase reale, din punct de vedere matematic, să ajungă în penultimul act însă este nevoie de cel puţin două victorii din patru posibile.

Galerie foto Jucătoarele alb-roşii au încercat să oprească, pe cât posibil, ofensiva adversarelor, însă gazdele au greşit destul de mult şi au evoluat cu trac în faţa unei grupări care este creditată cu şanse reale la câştigarea Campionatului Naţional feminin Under 14. Imagini aici...

Ingrid Paraschiv şi Alexia Vlad-Neagu au marcat primele coşuri din acţiune pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy în meciul cu CSŞ Ploieşti. Ambele sportive sunt născute în anul 2003 şi evoluează ca titulare şi pentru lotul feminin sub 12 ani al alb-roşiilor. Antonia Alexe nu a marcat niciun punct în primele zece minute şi a încheiat întâlnirea doar cu o reuşită din acţiune. În aceste condiţii, CSŞ Ploieşti a condus cu 28-4 după zece minute şi cu 65-16 la pauza mare, în primele 20 de minute doar Ilinca Păun având o contribuţie mai substanţială în faza ofensivă. După reluare, gazdele au încercat să rămână mai aproape de adversare, însă experienţa acestora a fost evidentă, la toate capitolele. Ecartul de la jumătatea întâlnirii a creacut şi a ajuns, la un moment dat, şi la un maximum de 80 de puncte.

Ilinca Păun a finalizat două coşuri din acţiune şi a mai redus din avantajul creat de oaspete. Formaţia CSŞ Ploieşti s-a impus cu scorul de 103-28 şi a rămas neînvinsă în grupa D de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, în timp ce jucătoarele alb-roşii se află pe ultimul loc în serie. Partida din etapa următoare, a şasea, de pe teren propriu, contra sportivelor de la Sportul Studenţesc Dan Dacian, va deveni decisivă pentru fetele pregătite de Liliana Barbu, o posibilă victorie fiind o adevărată portiţă spre faza semifinală, mai ales că, în tur, Ilinca Păun şi colegele sale au învins, la limită, cu scorul de 46-43 şi ar ajunge la 2-0 la scorul general şi cu un plus la coşaveraj în disputele directe. Echipa BC Star Pro Basketball Academy va reveni în sala Universităţii "Lumina" pe data de 15 noiembrie. 

Etapa trecută, echipa BC Star Pro Basketball Academy a pierdut meciul cu formaţia Phoenix CSŞ 1 Constanţa. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: