joi, 11 septembrie 2014

ANIVERSARE. La mulţi ani, Sarah Dumitrescu!

Sarah Alexandra Dumitrescu
Una dintre jucătoarele de top din lotul echipei BC Star Pro Baskteball Academy şi-a aniversat, joi, ziua de naştere. Sarah Dumitrescu a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani şi a fost felicitată cu această ocazie de familie, prieteni şi de colegele sale de la loturile Under 14 şi Under 16. Sportiva alb-roşiilor a organizat, în avans, o mică petrecere pentru coechipiere iar acum a fost prezentă la antrenamente, acolo unde fetele se pregătesc pentru debutul în noul sezon, unul în care Sarah va evolua la categoria sub 16 ani feminin.

Sarah Dumitrescu s-a născut pe data de 11 septembrie 2000 şi a fost transferată la echipa BC Star Pro Basketball Academy de la începutul lunii august. Componenta grupării din Capitală a fost una dintre remarcatele tehnicienilor alb-roşii la campul organizat de Pro Basketball Academy, în perioada 18-31 august, acolo unde a arătat un progres deosebit, fiind pe primul loc la concursurile de aptitudini şi la cel rezervat "relaţiei unu contra unu". În ultimele săptămâni, Sarah a muncit cot la cot alături de coechipierele sale şi au trecut peste antrenamente deosebit de dificile, mai ales de cele fizice. Sportiva are 1,78 metri înălţime şi 54 de kilograme şi va fi folosită pe postul de coordonator de joc, acolo unde va face pereche cu Ruxandra Mihai, pe această poziţie, concurenţa fiind una acerbă deoarece alte trei fete mai aspiră la titularizare.

Statistică În campionatul recent încheiat, Sarah Dumitrescu a evoluat pentru formaţia Olimpia Bucureşti, acolo unde a ajuns până în finala mică a Campionatului Naţional feminin Under 14, unde a cucerit medalia de bronz chiar în faţa echipei Baschet Club Star. Detalii aici.

Faţă de restul colegelor sale, Sarah Dumitrescu nu se află în vacanţă. Elevă la American International School of Bucharest, componenta echipei BC Star Pro Basketball Academy a început oficial cursurile încă de acum două săptămâni, însă sportiva se descurcă foarte bine şi îşi împarte aşa cum trebuie timpul, între baschet şi învăţătura. Mai mult, Sarah lucrează suplimentar în fiecare seară, înainte de antrenament, cel puţin o oră, după care rămâne în sală, alături de fetele pregătite de Valentin Bâlă, timp de aproximativ 100 de minute. Echipiera alb-roşiilor a început sportul de performanţă la team-ul Dan Dacian Bucureşti, alături de antrenorii Florina Căpăţână şi Dan Dacian, tehnicieni care vor fi mereu speciali pentru ea deoarece au făcut-o să înţeleagă, să iubească şi să respecte baschetul.

În această vacanţă, Sarah Dumitrescu nu a putut să se bucure de odihnă, aşa cum multe dintre sportivele din ţară au făcut-o, după ce s-au încheiat turneele finale ale campionatelor naţionale. Componenta echipei BC Star Pro Basketball Academy a luat parte la două stagii de pregătire peste hotare, unul în Statele Unite ale Americii şi unul în Turcia, ambele fiind recunoscute pentru modul profesionist în care selecţionează jucătorii. Cu ocazia aniversării frumoasei vârste de 14 ani, conducerea şi colegele grupării din Capitală îi urează jucătoarei multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor în viaţă, atât pe plan personal cât şi pe cel profesional, numai zâmbete şi bucurii, cât mai multe evoluţii în tricoul alb-roşu şi, de ce nu, selecţii sub tricolor sau în prima ligă de senioare. La mulţi ani, Sarah!

Sarah Dumitrescu şi colegele sale de echipă se pregătesc la cel mai înailt nivel, de fiecare dată. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: