vineri, 12 septembrie 2014

ANIVERSARE. La mulți ani, Antonia Alexe!

Antonia Maria Alexe
După ce a ajuns în lotul echipei BC Star Pro Basketball Academy, acolo unde este una dintre jucătoarele destul de importante de la categoria sub 14 ani, dar și de la Under 16, Antonia Maria Alexe și-a aniversat, vineri, ziua de naștere. Componenta alb-roșiilor a fost sărbătorită de cei dragi și a fost felicitată de familie, prieteni dar și de colege. Cum fetele au avut liber după trei săptămâni de pregătire continuă, Antonia a putut să-și serbeze acest moment important din viața ei, cel în care a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani.

La patru ani după ce a început sportul de performanță, Antonia Alexe va evolua, începând din acest sezon, pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy, acolo unde va fi folosită atât la junioare trei cât și la junioare doi. Născută pe data de 12 septembrie 2001, componenta alb-roșiilor a arătat că este o baschetbalistă de perspectivă și care poate progresa în viitor, mai ales la categoria sa de vârstă, acolo unde este destul de apreciată. Ca și performanțe, sărbătorita zilei de vineri a cucerit, sezonul trecut, medalia de bronz cu fosta sa formație, Olimpia București, la turneul final al Campionatului Național feminin Under 13. De-a lungul carierei, Antonia a mai avut clasări în top alături de team-ul Dan Dacian și a fost selecționată în programul Perfombaschet, acolo de unde poate ajunge în loturile tricolore.

Statistică Antonia Alexe și-a făcut debutul în sportul de performanţă la formați Dan Dacian Bucureşti, în urmă cu trei ani, acolo unde a şi fost remarcată de majoritatea tehnicienilor. Detalii puteți citi la acest link...

Având o înălţime de 1,78 metri înălţime, Antonia Alexe poate fi folosită atât în spaţiul de trei secunde dar şi în afara acestuia. Tehnicienii echipei BC Star Pro Basketball Academy încearcă să găsească, până la debutul actualei stagiuni, poziţia pe care va evolua noua componentă a grupării din Capitală. Până acum, sportiva a fost alături de colegele sale la majoritatea antrenamentelor şi este gata pentru campionatele naţionale de la Under 14 şi de la Under 16, acolo unde va prinde, cu siguranţă, minute importante pe teren. Dacă la prima categorie va fi titulară incontestabilă, alături de Ilinca Păun, de Lavinia Dinu, de Maria Marin şi de Amalia Cranta, la cea de-a doua Antonia va avea mult de luptat pentru un loc în lotul formaţiei pregătite de Valentin Bâlă şi de Ana Maria Cuatu şi coordonată de Igor Georgiev.

După trei săptămâni de pregătire alături de colegele sale de echipă, Antonia Alexe va debuta, la finalul acestei săptămâni, pentru gruparea din Capitală. BC Star Pro Basketball Academy va organiza un turneu de verificare la categoriile Under 14 și Under 16, acolo unde Antonia va avea de înfruntat formații de top din țară precum CSȘ Alexandria, campioana națională la categoria Under 17, și ACS Champions, grupare medaliată cu bronz la Under 15 și la Under 16. Partidele vor avea loc sâmbătă și duminică. Cu ocazia aniversării zilei de naştere, colegele sale, conducerea clubului şi familia i-au urat sărbătoritei multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, cât mai multe prezenţe la actuala sa echipă şi să aibă parte de toate realizările posibile în viitor, pe toate planurile. La mulţi ani, Antonia!

Componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy au avut parte de o petrecere superbă, organizată cu puțin timp înainte de debutul sezonului 2014-2015. Dați click aici pentru imagini...

Niciun comentariu: