marți, 12 august 2014

PREGĂTIRE. Fetele trag tare la antrenamente

La final, toată lumea s-a relaxat
Lotul feminin al echipei BC Star Pro Basketball Academy a intrat în cea de-a doua săptămână de la reuniune, fetele pregătite de Valentin Bâlă având programate, marţi, două antrenamente, ambele fizice, în care jucătoarele alb-roşii au avut destul de muncă. De dimineaţă, Diana Şuşnea, Alexandra Ghiţă, Georgiana Ifrim, Cristina Grigore, Alexia Vlad-Neagu, Ana şi Miruna Stănescu şi colegele lor au lucrat chiar la Naţional Arena iar seara acestea au fost prezente pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu".

Şedinţa de pregătire fizică de marţi dimineaţa a fost una destul de intensivă, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy având de lucrat un program destul de complex în care au fost incluse atât trepte cât şi câteva serii de alergare pe distanţe de 400 şi de 800 de metri. Timp de aproape două ore, jucătoarele alb-roşii au bifat fiecare atelier în parte şi au încheiat cu succes prima parte a zilei, una care a continuat, seara, cu antrenamente de atletism, insă nu la o intensitate foarte ridicată. Alături de fetele pregătite de Valentin Bâlă a fost prezentă şi Ana Lăcău, sportivă legitimată la formaţia CST Alexandria, aceasta dorind să-şi menţină forma fizică până la reunirea grupării din judeţul Teleorman. Ruxandra Mihai, Denisa Ţurcan, Oana Dima şi Roxana Agachi nu au fost la şedinţa de marţi dimineaţă.

Info Iniţial, din lotul echipei BC Star Pro Basketball Agency, pentru acest sezon, ar fi trebuit să facă parte şi Annamaria Casale, însă sportiva legitimată la formaţia Olimpia Bucureşti a ales o altă grupare la care să evolueze începând cu debutul noii stagiuni, 2014-2015.

Sarah Dumitrescu, prima achiziţie a echipei BC Star Pro Basketball Academy în acest sezon, nu va fi prezentă la antrenamentele din această săptămână deoarece noua componentă a alb-roşiilor a fost invitată la un camp internaţional din Turcia. Sportiva se va alătura lotului feminin sub 16 ani începând cu data de 19 august. La capitolul absenţe, Roxana Mihai nu va putea evolua până în luna martie a anului viitor, din cauza uneo intervenţii chirurgicale la ligamente şi la menisc, însă nouarul grupării din Capitală a început perioada de recuperare după o operaţie care a fost, în totalitate, o reuşită. Roxana Agachi, după ce a stat un inerval de aproape două luni de la operaţia de peritonită, va reintra la antrenamente zilele următoare în timp ce Lavinia Dinu mai are repaus încă o sătămână, după o uşoară întindere.

Dacă lotul feminin sub 16 ani este aproape definitivat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre echipa de la categoria sub 14 ani, sportive născute în anii 2000-2001 şi chiar şi mai mici, acolo unde doar Amalia Cranta, Lavinia Dinu, Ingrid Paraschiv, Alexia Vlad-Neagu, Maria Cuţaru şi Irina Carp figurează, deocamdată, pe listele tehnicienilor. În actuala ediţie a campionatelor naţionale de juniori, BC Star Pro Basketball Academy va avea înscrise formaţii atât la junioare doi cât şi la junioare trei, obiectivele acestor loturi nefiind stabilite la această dată. Săptămâna în curs va fi una destul de plină pentru alb-roşii, acestea urmând să continue joi şi vineri cu câte două antrenamente pe zi iar miercuri şi sâmbătă câte unul. Duminică va fi liber iar de pe 18 august se va intra într-o nouă perioadă de pregătire.

Lotul feminin al echipei BC Star Pro Basketball Agency a început pregătirea pentru noul sezon pe data de 4 august. Detalii aici...

Niciun comentariu: