duminică, 25 mai 2014

ANIVERSARE. La mulţi ani, Georgiana Ifrim!

Georgiana Ifrim
Componentă de bază a lotului feminin sub 14 ani, Georgiana Ifrim şi-a sărbătorit, duminică, ziua de naştere. Jucătoarea a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani şi a fost felicitată de colege, prieteni dar şi de cei dragi. Componenta echipei Baschet Club Star nu a avut liber şi a fost prezentă, de dimineaţă, la antrenament, pentru a se pregăti înaintea turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 14. Georgi, aşa cum este alintată de coechipiere, a avut o prestaţie excelentă în tot acest sezon competiţional.

Georgiana Ifrim a ajuns printr-o întâmplare fericită în lotul echipei Baschet Club Star. Iniţial, jucătoarea a dorit să facă handbal şi a mers la un antrenament al unui lot feminin din acest sport. În ziua respectivă însă, programul de pregătire al alb-roşiilor s-a suprapus, dintr-o greşeală de orar, cu cel al unei formaţii de handbal. Cum gruparea respectivă nu avea, la acea dată, categorie de vârstă pentru anul 2000, atunci Georgiana Ifrim a ales să se antreneze, câteva minute, cu echipa la care este legitimată şi în prezent, Baschet Club Star. Din septembrie 2011, Georgi a evoluat doar cu actualele sale colegele, alături de care a şi rămas până în prezent, obţinând rezultatele remarcabile, printre care şi un titlul de vicecampioană naţională dar şi o medalie de aur la întrecerea rezervată categoriei sub 12 ani, în Capitală, sezonul 2012-2013.

Statistică Recordul personal de puncte marcate al Georgianei Ifrim este de 17. Sportiva a evoluat, de-a lungul carierei, doar pentru echipa Baschet Club Star, grupare pentru care a debutat la data de 15 octombrie 2011 într-un joc din Campionatul Municipal de junioare trei.

Născută pe data de 25 mai 2000, Georgiana Ifrim a ales să evolueze cu numărul 11 la echipa Baschet Club Star, acolo unde a bifat, din octombrie 2011 şi până în prezent, aproximativ 80 de partide oficiale. A luat parte la programul naţional Performbaschet, singurul criteriu de selecţie pentru loturile ţării noastre şi s-a descurcat excelent la antrenamente, fiind inclusă în lista lărgită a federaţiei pentru o posibilă convocare. A cucerit toate cele trei medalii în competiţiile la care a luat parte, bifând clasări pe primele trei locuri în România dar şi în competiţiile din Bucureşti sau cele şcolare, la ONSS, indiferent de faza de calificare. În sezonul curent,  2013-2014, Georgiana a fost folosită atât în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14 cât şi la meciurile de la categoria sub 15 ani, tot la nivel naţional.

În actuala stagiune a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, Georgiana Ifrim a cucerit, alături de colegele sale, medalia de aur pe Bucureşti, cu un parcurs perfect, cu 18 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Peste două săptămâni, sportiva va lua parte, alături de colegele sale, la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde echipa Baschet Club Star are ca obiectiv o clasare în primele cinci formaţii din ţară. Cu ocazia aniversării frumoasei vârste de 14 ani, conducerea şi colegele grupării din Capitală îi urează jucătoarei multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor în viaţă, atât pe plan personal cât şi pe cel profesional, numai zâmbete şi bucurii şi cât mai multe evoluţii în tricoul alb-roşu plus o carieră bogată în activitatea sportivă. La mulţi ani, Georgi!


Primul coş din acţiune marcat de Georgiana Ifrim pentru echipa Baschet Club Star a fost realizat într-un meci cu formaţia ACS Champions, pe 31 octombrie 2011. Detalii aici...

Niciun comentariu: