joi, 6 februarie 2014

UNDER 14. Eşec cu CSŞ Târgovişte, scor 75-78

Alb-roşiile au ratat enorm de sub panou
După un meci pe care l-au controlat în prima sa parte şi în care au avut avantaj până în minutul 32, jucătoarele alb-roşii au pierdut, miercuri, întâlnirea de la Târgovişte, scor 75-78, din cadrul etapei a zecea a seriei I de calificare contând pentru Campionatul Naţional feminin Under 14. Ruxandra Mihai şi Alexandra Ghiţă au evoluat dezamăgitor, Roxana Mihai şi Oana Dima au greşit mult iar Livia Mariea, Georgiana Ifrim şi Lavinia Dinu au fost de nerecunoscut în acest joc.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Roxana Mihai, Oana Dima şi Livia Mariea au evoluat foarte bine în debutul întâlnirii de la Târgovişte, contra formaţiei Clubului Sportiv Şcolar din localitate. Primele zece minute ale disputei au arătat că jucătoarele alb-roşii au puterea să se impună în această deplasare, iar tabela a indicat scorul de 23-13 pentru echipa Baschet Club Star, după zece minute. Adversarele au început însă să recupereze, treptat, diferenţa de zece puncte şi au realizat un parţial de 24-17, echivalentul a 40-37 la pauza mare pentru gruparea din Capitală. Ruxandra Mihai şi Alexandra Ghiţă au uitat, parcă, în cea de-a doua perioadă, modul în care s-a pregătit partida şi nu au finalizat decât de foarte puţine ori pe combinaţiile indicate de banca tehnică. Mai mult, oaspetele au pierdut multe mingi neforţat, lucru care a facilitat revenirea amfitrioanelor.

Statistică În partida tur, de la Bucureşti, fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut, de asemeni, o prestaţie modestă în faţa formaţiei CSŞ Târgovişte. Jucătoarele alb-roşii au cedat, atunci, lupta la recuperare, acolo unde s-a făcut diferenţa în acea dispută. Detalii citiţi aici...

Revenite de la cabine în formulă completă, bucureştencele au părut că sunt decise să impună un ritm destul de bun partidei, mai ales după ce au finalizat două acţiuni consecutive. Replica gazdelor a fost, însă, una pe măsură, acestea apropiindu-se la o diferenţă de un singur punct, scor 59-60 în minutul 30. În ultimul sfert însă, Oana Dima şi Alexandra Ghiţă au comis fiecare câte cinci greşeli personale şi au fost eliminate din joc, lucru care s-a văzut şi pe tabela de marcaj, la final. Chiar şi în aceste condiţii, componentele echipei Baschet Club Star au avut şansa să plece de la Târgovişte cu o victorie însă, pe rând, Ruxandra Mihai, Livia Mariea şi Lavinia Dinu au ratat singure cu panoul advers. Gazdele s-au impus cu 78-75, rezultat care a trimis pe Star pe locul al treilea în seria I de calificare.

Fetele pregătite de Valentin Bâlă vor începe grupele semifinale din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14 pe 2 martie şi vor face parte dintr-o serie foarte dificilă, acolo unde, conform Regulamentului, vor mai evolua formaţiile LPS Arad, Olimpia Bucureşti, Phoenix Constanţa, Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Oradea, CSM Târgovişte şi Baschet Club Star. Conform Tabelei Berger, dacă nimic nu se va schimba, jucătoarele alb-roşii ar trebui, teoretic, ca să întâlnească pe teren propriu, în prima etapă din penultimul act, pe Olimpia. Oficial, forul de specialitate din ţara noastră va comunca cluburilor etapele semifinale cel mai târziu pe 20 februarie. Primele patru team-uri din seria menţionată mai sus vor ajunge la turneul final al junioarelor trei, rezervat sportivelor născute în anii 2000 şi 2001.

În etapa precedentă, echipa Baschet Club Star nu a avut probleme, pe teren propriu, cu CSŞ Botoşani. Detalii aici...

Niciun comentariu: