duminică, 2 februarie 2014

ANIVERSARE. La mulţi ani Maria şi Ioana!

Maria Stratulat şi Ioana Săndulescu
Această săptămână nu a adus numai victorii pentru echipa Baschet Club Star. Maria Stratulat şi Ioana Săndulescu şi-au sărbătorit zilele de naştere alături de colegele sale, prima, vineri seară, la antrenament iar cea de-a doua la meciul de duminică cu CSŞ Botoşani. Maria s-a născut pe data de 31 ianuarie 2001 în timp ce Ioana are ca dată de naştere ziua de 2 februarie 2000. Ambele sportive sunt componente ale alb-roşiilor atât la Under 14 cât şi la Under 15 feminin şi au evoluat în aproape toate partidele din acest sezon în Campionatul Naţional cât şi în Municipal.

Ca şi performanţe, ambele jucătoare au realizat cam acelaşi parcurs de-a lungul carierei, după ce au fost selecţionate, în octombrie 2010, la echipa Baschet Club Star. Maria Stratulat şi Ioana Săndulescu au făcut parte din lotul care, în urmă cu două sezoane, se impune fără probleme în Campionatul Municipal feminin sub 12 ani pentru ca, în aceeaşi ediţie, în iulie 2012, la Braşov, cele două să devină vicecampioane naţionale la Liga Naţională Under 12. Atât Maria cât şi Ioana sunt medaliate cu bronz în întrecerea junioarelor trei, pe Capitală, cea de-a doua bifând însă un succes în plus pe podium şi în 2011. Ioana Săndulescu a ajuns şi la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, acolo unde, alături de colegele sale, a încheiat pe poziţia a cincea în România reprezentând Şcoala 119 unde este elevă alături de alte opt coechipiere.

Info Maria Stratulat şi Ioana Săndulescu au avut parte de o victorie superbă drept cadou de ziua lor. Echipa Baschet Club Star a câştigat, sâmbătă, la Ploieşti, scor 85-62, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar din localitate. Detalii şi foto de la acest joc puteţi vedea aici...

Maria Stratulat a debutat pentru actuala sa echipă pe 2 octombrie 2011, la două săptămâni după ce a început antrenamentele pentru gruparea din Capitală. Ioana Săndulescu a bifat primul său meci oficial pentru echipa Baschet Club Star pe data de 28 noiembrie 2010 atunci când a şi reuşit să marcheze primul său coş din acţiune. Ambele sportive au fost prezente, sezonul trecut, la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 13, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă au încheiat pe locul cinci în România. Maria Stratulat evoluează cu numărul opt pe tricou şi are un record personal de 14 puncte marcate în timp ce Ioana Săndulescu poartă echipamentul cu numărul 13, după ce a cochetat şi cu cel cu 15, şi a marcat 12 puncte ca punct de referinţă al carierei, într-o partidă oficială.

Coincidenţă sau nu, Maria Stratulat şi Ioana Săndulescu mai au încă un punct comun, legat atât de echipă cât şi de familie. Sora mai mică a primei sportive este în acelaşi lot cu sora mai mică a Ioanei. Ana Stratulat şi Daria Săndulescu sunt colegel în cadrul formaţiei de babybaschet a alb-roşiilor, jucătoare născute în anii 2005-2006 şi mai mici. Nici Maria şi nici Ioana nu au avut liber de ziua de naştere. Cele două au fost fie la antrenamente, fie la meciuri. Conducerea, oficialii şi coechipierele fetelor le urează sărbătoritelor multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, realizări pe toate planurile, profesional dar şi sportiv, cât mai multe prezenţe pentru gruparea din Capitală, numai zâmbete şi bucurii şi cât mai multe medalii în viitor, în carieră. La mulţi ani, Maria Stratulat! La mulţi ani, Ioana Săndulescu!

Pentru a putea vedea profilul Ioanei Săndulescu, accesaţi acest link...
Pentru a putea vedea profilul Mariei Stratulat, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: