miercuri, 1 ianuarie 2014

REVELION. La mulţi ani tuturor în 2014!

Speranţele se leagă de Noul An
Noaptea de Revelion a fost, fără îndoială, plină de semnificaţii aparte pentru toţi componenţii echipei Baschet Club Star, familiile acestora şi prieteni dar şi pentru toată lumea. Trecerea dintre ani a reprezentat speranţa unui sezon mai bun şi, desigur, mai mult decât atât. Jucătoarele alb-roşii au avut în gând toate urările de bine şi de sănătate pentru cei dragi şi au trecut în Noul An cu speranţa că 2014 poate fi mai bun decât 2013 şi că există speranţa pentru un debut frumos şi pe teren.

Ultima zi din 2013 a adus, de altfel, şi ultima prezenţă în sala de antrenament a alb-roşiilor, acestea având programată o şedinţă de pregătire marţi dimineaţă. După ce aceasta s-a încheiat, fetele pregătite de Valentin Bâlă au început să se gândească la ce vor face la trecerea dintre ani. Aşa după cum multe dintre ele au declarat, Revelionul 2014 a fost cel mai frumos dintre toate pe care le-au avut până acum. Distracţia a fost la ea acasă iar mesele au fost pline cu bunătăţi. La miezul nopţii şampania a curs aşa cum a trebuit iar urările de bine şi de sănătate pentru Noul An au fost prezente toată ziua de miercuri, 1 ianuarie 2014, atunci când toată lumea are liber să petreacă. Joi seară, componentele echipei Baschet Club Star vor sosi, pentru prima oară în 2014, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103, la un antrenament.

Info În urmă cu patru ani, lotul feminin Under 18 al echipei Baschet Club Star, compus la acea dată din sportive născute în anii 1994-1995, a petrecut Revelionul în cantonament, la Târgu Mureş, acolo unde jucătoarele alb-roşii s-au antrenat pentru un obiectiv foarte important.

Bilanţul obţinut de alb-roşii în 2013 este unul foarte bun. Echipa Baschet Club Star a disputat un număr de 110 meciuri la toate categoriile, atât la feminin cât şi la masculin, în anul care s-a încheiat, din care am consemnat 88 de partide câştigate. Medalia de bronz cucerită în cadrul Campionatului Municipal de junioare trei, locul cinci la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 13 şi poziţia a şasea la categoria sub 14 ani, tot la nivel naţional, stau mărturie faptului că fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt decise să facă performanţă. Lotul masculin sub 12 ani a avut o prestaţie foarte bună la Târgu Mureş, acolo unde a bifat şase victorii din nouă posibile la ultimul act al Ligii de Minibaschet. La acestea mai adăugăm şi prestaţiile de excepţie de la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar sau Kinderiada.

Meciurile din 2014 se vor deschide pe 12 ianuarie 2014, atunci când echipa Baschet Club Star va întâlni, pe teren propriu, formaţia Phoenix LPS Galaţi, într-o partidă care va conta pentru etapa a şasea a seriei I de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 14. La această categorie, Ruxandra Mihai şi colegele sale şi-au asigurat deja calificarea la turneul semifinal, fază în care Diana Şuşnea & Co vor evolua în perioada 7-9 februarie, însă la Under 15, cel mai probabil la Alba-Iulia, alături de grupări precum LPS Arad, CSŞ Ploieşti, CSŞ Sfântu Gheorghe, CSU Cuadripol Braşov şi LPS Alba Iulia. La nivel municipal, fetele pregătite de Valentin Bâlă vor disputa primul meci pe 15 februarie, atunci când este programată prima rundă din retur, acolo unde jucătoarele alb-roşii au un traseu perfect, fără nicio înfrângere.

Pentru a putea vedea rezultatele echipei Baschet Club Star în 2013, la toate categoriile de vârstă, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: