sâmbătă, 30 noiembrie 2013

ONOMASTICĂ. La mulţi ani Andreea şi Andrei!

Lavinia Andreea Dinu e lider la U12
Una dintre cele mai importante sărbători creştineşti de peste an este prăznuirea Sfântului Apostol Andrei, proclamat, din anul 1997, de Biserica Ortodoxă din ţara noastră drept "Ocrotitorul României". Sâmbătă, 12 jucători din lotul echipei Baschet Club Star îşi serbează ziua numelui, aceştia făcând parte din toate grupele pe care formaţia din Capitală le-a înscris, în acest sezon, în cadrul campionatelor naţionale sau muncipale, fie că vorbim de categoriile de babybaschet sau minibaschet sau de cele de la juniori trei şi până cele de la Under 16.

Indiferent că este vorba de sportivi cu mai multă experienţă sau unii care au sosit de curând în lotul echipei Baschet Club Star, toţi vor avea parte de o zi minunată alături de familii, prieteni şi chiar şi de coechipieri. Ioana Andreea Săndulescu, Lavinia Andreea Dinu, Vanessa Andreea Preda, Răzvan Andrei Minculescu, Radu Andrei Dună, Alexandru Andrei Cişmasu, Alexandru Andrei Tamaş, Tiberiu Andrei Derevlean, Victor Andrei Ghimeţ, Robert Andrei Bunea, Bogdan Andrei Bănăţeanu şi Cosmin Andrei Stan sunt cei care, sâmbătă, îşi vor sărbători onomastica. Nu mai puţin de 12 jucătoare şi jucători alb-roşii vor petrece clipe minunate alături de cei dragi cu o puţin  înainte de Ziua Naţională a României. Mai mult, majoritatea se vor bucura şi de faptul că nu sunt programate meciuri oficiale, amicale sau antrenamente.

Statistică Lavinia Andreea Dinu şi Ioana Andreea Săndulescu sunt singurele dintre toţi cei sărbătoriţi care evoluează la două categorii de vârstă, în cadrul întrecerilor din campionatele naţionale şi municipale. Ambele au jucat excelent, etapa trecută, contra formaţiei Olimpia.

Două dintre sărbătorite, Ioana Andreea Săndulescu şi Lavinia Andreea Dinu, vor fi plecate cu lotul feminin Under 14 la Botoşani, chiar de Sfântul Apostol Andrei, astfel că ele îşi vor petrecere onomastica alături de coechipiere, la "Hotel Belvedere", în localitatea moldoveană. În rest, toţi componenţii grupării din Capitală vor fi acasă, cu familia, cu ocazia acestei zi deosebite. Vanessa Andreea Preda a ales să fie alături de coechipierele sale de la categoria sub zece ani, echipiera Baschet Club Star servindu-şi colegele cu bomboane, după antrenamentul de vineri seară. Acelaşi lucru l-au făcut şi câţiva dintre cei care evoluează în loturile masculine, atât la minibaschet cât şi la juniori trei. Majoritatea au primit, din partea tehnicienilor, o binemeritată pauză pentru sâmbătă, tocmai pentru a fi alături de cei dragi.

Tot sâmbătă, alte două foste sportive ale echipei Baschet Club Star îşi sărbătoresc şi ele ziua numelui. Mihaela Andreea Dragomir şi Diana Andreea Robu au făcut parte din lotul alb-roşiilor în urmă cu două sezoane, ambele renunţând la performanţă de anul trecut. Conducerea formaţiei din Capitală este alături de cei 12 sportivi şi le urează acestora multă sănătate, fericire, încredere, îndeplinirea tuturor dorinţelor atât pe plan personal cât şi în cel sportiv, cât mai multe partide câştigate în tricoul alb-roşu, numai zâmbete şi bucurii dar şi cucerirea de trofee în carieră. Oficialii grupării din Bucureşti doresc să transmită toate urările de bine pentru părinţii, rudele şi cei apropiaţi din partea fetelor şi băieţilor legitimaţi la BC Star, dacă aceştia îşi serbează ziua numelui. La mulţi ani, Andreea! La mulţi ani, Andrei!

Pentru a putea face parte din lotul Baschet Club Star, daţi click aici...

Niciun comentariu: