joi, 15 august 2013

ANTRENAMENTE. Fetele sunt zilnic la pregătire

Antrenamentele sunt destul de dificile
Lotul feminin sub 15 ani al alb-roşiilor, sportive născute în anii 1999-2000 şi mai mici, a intrat în pregătire pentru sezonul competiţional 2013-2014, începând cu data de 12 august. Echipa Baschet Club Star se antrenează de două ori pe zi în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală, chiar dacă efectivul nu este deocamdată complet. Amalia Cranta s-a alăturat colegelor sale abia joi, Lavinia Dinu va ajunge marţi seara iar Ruxandra Mihai şi Roxana Mihai vor reveni pe data de 31 august.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Alexandra Marin, Cristina Grigore, Maria Stratulat, Oana Dima şi Maria Topîrceanu au fost prezente la antrenamente în primele zile de pregătire, Amalia Cranta alăturându-se, de joi de dimineaţă, lotului pregătit de Valentin Bâlă. Lavinia Dinu este aşteptată în Capitală marţi seară, în aceeaşi perioadă urmând să revină şi Ingrid Paraschiv. Până atunci se lucrează la partea fizică, jucătoarele alb-roşii acumulând cât se poate de mult la acest capitol, urmând ca să reintre la antrenamentele specifice în jurul datei de 22 august. Primul meci de verificare ar trebui să aibă loc sâmbătă, pe 14 septembrie, o zi mai târziu făcându-se debutul în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde începe prima faza, cea preliminară.

Info Jucătoarele alb-roşii au avut parte de o vacanţă de o lună şi jumătate, sezonul trecut echipa Baschet Club Star fiind pe primele şase locuri din România la categoriile Under 13 si Under 14 plus la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. Detalii puteţi citiţi aici...

Referitor la noutăţi în lot, conducerea echipei Baschet Club Star a încheiat colaborarea cu Ioana Săndulescu, locul acesteia urmând să fie luat de o altă sportivă. În ceea ce priveşte posbile transferuri, gruparea din Capitală a încercat să aducă trei jucătoare, însă discuţiile nu sunt finalizate până în acest moment. Chiar şi dacă aceste achiziţii nu se vor concretiza, fetele pregătite de Valentin Bâlă posedă destule resurse pentru a participa la competiţii de nivel naţional atât la junioare trei cât şi la Under 15. În Bucureşti, Baschet Club Star va evolua atât la minibaschet dar şi la categoria sub 14 ani plus în întrecerea de Under 16 feminin. Actele oficiale pentru înscriere au fost trimise către forul de specialitate din ţara noastră, apoi acestea vor fi depuse şi la AMBB, la nivelul disputelor din municipal.

Joi, 15 august, creştinii ortodocşi şi cei catolici sărbătoresc una dintre cele mai mari sărbători ale bisericii creştine, Adormirea Maicii Domnului, cunoscută în popor ca Sfânta Maria Mare sau Sântămăria Mare. Din lotul alb-roşiilor, Maria Topîrceanu şi Maria Stratulat şi-au serbat onomastica şi au fost alături de prieteni şi de cei dragi. Conducerea echipei Baschet Club Star le urează celor două jucătoare multă sănătate, fericire, zâmbete şi bucurii şi îndeplinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan personal cât şi în cel sportiv la care să adauge cât mai multe prezenţe în echipamentul formaţiei la care sunt legitimate. Chiar dacă nu au fost prezente la antrenamente, Maria Topîrceanu şi Maria Stratulat au fost felicitate de colegele acestora. Programul fetelor de la Star continuă, vineri, cu două şedinţe de pregătire.

Pentru a putea citi analiza sezonului recent încheiat şi ce au realizat jucătoarele alb-roşii în această perioadă, daţi click aici...

Niciun comentariu: