luni, 16 iulie 2012

ANIVERSARE. La mulţi ani, Ingrid!

Sosită în lotul echipei Baschet Club Star în a doua jumătate a sezonului recent încheiat, Ingrid Paraschiv (foto) şi-a trecut în palmares două medalii, una de aur la Campionatul Municipal feminin Under 12 şi una de argint în cadrul Ligii Naţionale de la Braşov, competiţie rezervată sportivelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici. Jucătoarea alb-roşiilor a avut, luni, şi alte motive de bucurie deoarece şi-a serbat ziua de naştere, micuţa baschetbalistă împlinind vârsta de nouă ani. Alături i-au fost coechipierele, prietenii dar şi familia, într-o zi deosebită pentru Ingrid.

Născută pe data de 16 iulie 2003, Ingrid Paraschiv a început baschetul de performanţă la formaţia ACS Comets Bucureşti, grupare care a şi legitimat-o în urmă cu un an, atunci când sportiva a participat la prima întrecere oficială din cariera sa, Liga Naţională de la Braşov, ediţia 2010-2011, la competiţia rezervată fetelor născute în anii 2001-2002 şi mai mici. În actuala stagiune, după un debut mai puţin fast la fosta sa grupare, Ingrid a ales să se transfere la Baschet Club Star, acolo unde, în scurt timp, a reuşit să devină campioană pe Bucureşti şi vicecampioană naţională, ambele performanţe fiind obţinute la categoria sub 12 ani. Sportiva a impresionat conducerea tehnică a alb-roşiilor prin combativitate, seriozitate, determinare, calităţi care au recomandat-o să facă parte din lotul Under 12.

Info Ingrid Paraschiv a evoluat contra echipei Baschet Club Star în meciul amical pe care fosta grupare a jucătoarei, ACS Comets, l-a disputat, pe teren propriu, în decembrie 2011, în faţa fetelor pregătite de Valentin Bâlă. Alb-roşiile au câştigat detaşat, cu scorul de 81-20.

Având un record personal de doar şase puncte marcate într-un meci al echipei Baschet Club Star, Ingrid Paraschiv aşteaptă acum partidele din sezonul viitor, atunci când va evolua tot în cadrul categoriei sub 12 ani feminin, alături de Lavinia Dinu, Monica Ciobanu, Maria Stratulat, Amalia Cranta şi Cristina Sultana, sportive care vor alcătui scheletul alb-roşiilor pentru Campionatul Municipal dar şi pentru Liga Naţională. Ingrid va fi folosită doar pe postul de fundaş, cei 1,31 metri întâlţime recomandând-o doar pentru poziţia respectivă. La antrenamente, micuţa baschetbalistă este una dintre cele mai active componente din lotul pregătit de Valentin Bâlă şi a impresionat prin progresul realizat în ultima perioadă, atunci când a ajuns să poată înscrie chiar şi în partidele mai grele, din cadrul Ligii Naţionale.

Chiar dacă la Braşov, la turneul final al Campionatului Naţional sub 12 ani, Ingrid Paraschiv nu a prins decât patru meciuri din cele zece disputate de alb-roşii, jucătoarea a reuşit să evolueze foarte bine în partidele cu formaţiile CSŞ Mediaş, Sirius Târgu Mureş şi cu Galactica II Cluj, însă la jocul cu Valbon Arad, din fazele de calificare ale competiţiei, Ingrid nu a mai putut face faţă unor adversare mult mai robuste şi mai experimentate decât ea. Cu ocazia zilei de naştere, colegele şi conducerea grupării din Capitală îi urează sportivei multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan sportiv cât şi pe cel familial, cât mai multe partide la actuala sa echipă, numai zâmbete şi bucurii şi un sezon perfect atât la Under 12 cât şi la Under 13 începând din septembrie 2012. La mulţi ani, Ingrid!

Dacă doriţi să faceţi parte din loturile echipei Baschet Club Star, fie că este vorba de feminin sau de masculin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: