sâmbătă, 12 mai 2012

UNDER 14. Star Şcoala 119 a pierdut cu Raptors

Într-un meci în care am consemnat de trei ori egalitatea şi au avut loc două schimbări de lider pe tabela de marcaj, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 nu s-a putut impune, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Raptors. Adversarele jucătoarelor alb-roşii au câştigat cu scorul de 56-40, însă fetele pregătite de Valentin Bâlă au încheiat sezonul regulat al Campionatului Municipal feminin Under 14 pe primul loc, adjudecându-şi participarea la turneul final.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL 

Alexandra Marin a fost principala marcatoare a echipei Baschet Club Star Şcoala 119, pivotul alb-roşiilor contribuind cu 11 puncte şi şase recuperări. Roxana Agachi a înscris opt puncte şi a adăugat alte nouă recuperări, însă evoluţia în spaţiul de trei secunde a fost una mult prea slabă în faţa jucătoarelor formaţiei Raptors. Roxana Mihai (foto, la minge) nu a reuşit decât două coşuri din acţiune în timp ce Diana Şuşnea a încercat să-şi menţină colegele în meci, cele şapte puncte, cinci recuperări şi trei pase decisive ale extremei team-ului pregătit de Valentin Bâlă fiind însă insufieciente pentru o eventuală victorie în disputa de sâmbătă, întâlnirea contând pentru etapa a 14-a, ultima a sezonului regulat din cadrul Campionatului Municipal Under 14, sportive născute în anii 1998 şi 1999.

Statistică În luna ianuarie, echipa Baschet Club Star a disputat un meci de verificare în faţa formaţiei Raptors, întâlnirea având loc în sala de educaţie fizică a Şcolii 103. Partida s-a încheiat cu scorul de 61-60.

Diana Şuşnea a deschis scorul în meciul dintre Raptors şi Baschet Club Star Şcoala 119, însă adversarele au replicat printr-un parţial de 6-0 în mai puţin de două minute. Roxana Agachi a readus formaţia pregătită de Valentin Bâlă în avantaj, însă o pasă greşită a Anei Florea a făcut ca tabela să indice 11-9 pentru gazde la finalul primului sfert. Până la pauza mare, amfitrioanele au profitat de evoluţia slabă a jucătoarelor alb-roşii, astfel că cele zece minute ce au urmat înainte de intrarea la cabine au adus 24 de puncte pentru adversare faţă de 13 cu cât au replicat Roxana Mihai, Alexandra Marin, Oana Dima şi colegele sale. După reluare partida s-a echilibrat, fiecare grupare marcând aproape la fiecare atac, însă diferenţa luată de Raptors în cea de-a doua perioadă s-a dovedit a fi decisivă.

Eşecul din meciul cu Raptors, scor 40-56, este a doua înfrângere a echipei Baschet Club Star în acest sezon, în cadrul primei faze a Campionatului Municipal feminin de junioare trei. Cele 12 victorii din această parte a competiţiei au adus formaţia pregătită de Valentin Bâlă pe primul loc în grupa unică de calificare, jucătoarele alb-roşii urmând să aibă ca adversare la turneul final echipele ACS Champions, vicecampioana naţională en titre la categoria sub 13 ani, şi BC 97 Bucureşti. În cealaltă serie se vor întâlni team-urile Olimpia A, Olimpia B şi Raptors, primele două clasate din fiecare grupă urmând să-şi dispute supremaţia în Capitală la Under 14. Ultimul act va avea loc în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 97 din Capitală, în perioada 25-27 mai, programul oficial urmând să fie anunţat ulterior.

Pentru a vedea toate rezultatele înregistrate în sezonul regulat al Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: