miercuri, 1 februarie 2012

UNDER 10. Calificare la turneul semifinal

Primul obiectiv al echipei masculine sub zece ani a Baschet Club Star a fost atins. Jucătorii alb-roşii s-au calificat, la prima lor participare oficială în cadrul Campionatului Municipal de babybaschet, la turneul semifinal, întrecere ce va reuni la start cele mai bune zece grupări din Bucureşti la categoria sportivilor născuţi în anii 2002 şi 2003. Băieţii pregătiţi de Valentin Bâlă vor avea, în această fază, adversari foarte puternici şi cu experienţă.

VEDEŢI AICI TOATE ECHIPELE CALIFICATE


La începutul acestui sezon competiţional, echipa sub zece ani a Baschet Club Star a avut ca obiectiv o calificare la turneul semifinal, la această categorie de vârstă. La ora actuală, micuţii sportivi alb-roşii şi-au îndeplinit ceea ce şi-au propus la debutul lor într-o întrecere în care s-au înscris 25 de formaţii din Bucureşti şi nu numai. Victoriile pe linie obţinute în primele şase meciuri din grupa B preliminară le-au adus băieţilor pregătiţi de Valentin Bâlă dreptul de a evolua în fazele semifinale, acolo unde au mai ajuns cluburi de top din Capitală precum Dan Dacian, Laguna, Baschet Club Slam, Baschet Club 97, Dinamo CSŞ 6 şi Magic Champions, toate aceste teamuri fiind deja cunoscute pentru performanţele acestora la masculin.

Statistică
Pentru a vedea cum au evoluat jucătorii echipei sub zece ani a Baschet Club Star în partidele din cadrul fazelor de calificare ale Campionatului Municipal masculin de babybaschet, accesaţi acest link.

După un parcurs aproape perfect în grupele de calificare, jucătorii alb-roşii vor avea de înfruntat cele mai bune echipe din Bucureşti, astfel că partidele cu adevărat dificile abia încep. Băieţii de la Baschet Club Star îşi vor începe parcursul către un loc cât mai bun în întrecerea din Capitală, la categoria acestora de vârstă, în perioade 11-12 februarie, atunci când vor fi programate primele întâlniri din cadrul fazelor semifinale ale Campionatului Municipal. Competiţia se va desfăşura după sistemul "etape săptămânale, fiecare cu fiecare, tur-retur", la final urmând să se alcătuiască un clasament. În funcţie de locul ocupat, primele patru grupări se vor lupta în Final Four, locurile 5-8 îşi vor împărţi poziţiile în urma altor întâlniri "în cruce" în timp ce poziţiile nouă şi zece vor rămâne cele din finalul celor 18 runde.

Conform Asociaţiei Municipale de Baschet din Bucureşti (AMBB) programul fazei semifinale va fi stabilit în cursul acestei săptămâni, timp în care se vor da publicităţii şi etapele săptămânale. Jucătorii alb-roşii vor evolua, duminică, într-un meci de verificare împotriva formaţiei similare a ACS Champions, team care face parte din grupa a doua valorică, acolo unde se vor întâlni cluburile care vor stabili clasamentul pentru locurile 11-25. Cele două formaţii au realizat, de-a lungul timpului, jocuri foarte interesante la toate categoriile de vârstă, atât la feminin cât şi, mai ales, la feminin, acolo unde atât fetele de la Baschet Club Star cât şi cele de la ACS Champions Bucureşti sunt atât în turneul semifinal al Campionatului Municipal cât şi în penultimul act la Campionatul Naţional feminin Under 13.

Echipele masculine sub zece ani ale Baschet Club Star şi ACS Champions sunt la al doilea lor meci din acest sezon. Detalii aici...

Niciun comentariu: