miercuri, 31 august 2011

CANTONAMENT. Pregătire fizică la Buşteni

Jucătoarele echipei feminine sub 12 ani și băieții de la Under 10 de la Baschet Club Star vor efectua, în intervalul 1-10 septembrie, un stagiu de pregătire centralizată la Buşteni. Din lotul fetelor Ana Florea şi Diana Şuşnea nu vor merge în cantonament, cele două sportive urmând să se antreneze cu formaţia sub 18 ani. Roxana şi Ruxandra Mihai, Livia Mariea, Ioana Săndulescu, Lavinia Dinu, Cristina Grigore şi Roxana Agachi vor ajunge, joi, în localitatea montană.

Din lotul echipei masculine sub nouă ani nu vor merge în cantonament Georgian Harnagea şi Răzvan Minculescu, care vor rămâne în Capitală. Eduard Harabagiu, Andrei Pandele, Riccardo Bercu, Andrei Paraschiv, Bogdan Bănăţeanu, Vlad Dinu şi Emi Bratu se vor antrena timp la zece zile la Buşteni, acolo unde va face deplasarea şi grupa feminină sub 12 ani a Baschet Club Star. Sportivii pregătiţi de Valentin Bâlă vor fi cazaţi la complexul "Hanul cu Jar", un stabiliment care oferă toate condiţiile pentru un asemnea interval de timp în care baschetbaliştii au nevoie şi de recuperare şi de refacere. Până luni, jucătoarele alb-roşii nu vor intra în sală, prioritate având exerciţiile fizice care se vor desfăşura afară.

Istoric
În perioada 15-22 aprilie, jucătoarele echipei sub 12 ani a Baschet Club Star au efectuat un stagiu de pregătire centralizată la Buşteni. Pentru a vedea detalii şi o galerie foto accesaţi acest link.

Înainte de prima zi a cantonamentului montan de la Buşteni, într-un meci de verificare, fetele de la echipa sub 12 ani a Baschet Club Star au învins, la scor, selecţionata similară masculină a aceleaşi formaţii. Jucătoarele pregătite de Valentin Bâlă nu au lăsat nicio şansă adversarilor într-o întâlnire pe care au dominat-o din primul şi până în ultimul minut. Înainte de debutul în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, întrecere care va debuta pe 7 noiembrie, componentele grupării din Capitală vor participa la un turneu de verificare în luna octombrie, în timp ce băieţii vor fi înscrişi în cadrul Campionatului Municipal sub 10 ani, după cum a informat, miercuri după amiază, conducerea formaţiei Baschet Club Star.

Aflată într-o creştere excelentă de formă, Ana Florea se va pregăti alături de colegele sale de la Under 18, echipiera din cadrul lotului feminin sub 12 ani fiind una dintre jucătoarele de bază ale grupei pregătite de Valentin Bâlă. Tehnicienii alb-roşiilor încearcă, prin această mutare, să acorde credit şi unei sporive mai mici de vârstă, de perspectivă. Diana Şuşnea se va antrena şi ea alături de Ioana Miroiu & Co, astfel că toate componentele de la Baschet Club Star se află, chiar dacă este vacanţă, în cantonamente şi în pregătire centralizată. Delegaţia grupării din Capitală va reveni de la Buşteni pe 10 septembrie spre seară. La finalul stagiului, vineri şi sâmbătă sunt programate câteva meciuri de verificare cu formaţia Chemp Ploieşti.

Pentru a vedea imagini în direct de la "Hanul cu Jar", locul în care se vor pregăti fetele şi băieţii de la Baschet Club Star la Buşteni, daţi click aici...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut sau Buna!:D..Am perechi de pantaloni de baschet si maieuri sub licenta NBA,prosude la Iasi..le vand cu 30 RON perechea.Daca ai vreun rapsuns te astept la:click_me_and_will_see.Multumesc pentru timpul acordat si scuze de deranj.O zi buna si mult succes!