vineri, 8 iulie 2011

RELAXARE. Distracţie la Grădina Zoologică

Jucătoarele echipei sub 12 ani a Baschet Club Star nu au avut programat niciun meci în reuniunea de vineri dimineaţă, astfel că fetele pregătite de Valentin Bâlă au profitat de timpul liber şi au vizitat Grădina Zoologică şi Parcul Aventura din Braşov. După amiaza, Diana Şuşnea & Co au disputat partidele cu BC Severin şi cu CSM Târgovişte, întâlniri ce au contat pentru seria de clasament, locurile 22-28, din cadrul Ligii Naţionale, competiţie rezervată sportivelor născute în anii 1999 şi 2000 şi chiar şi mai mici.

Joi seara a fost organizat, la baza sportivă a Liceului de Informatică "Grigore Moisil" din Braşov un concurs inedit de aruncări. Antrenorul federal Svetlana Drăguşin l-a denumit "Coşul de diamant", astfel că jucătoarele au prins gustul distracţiei în numai câteva minute. După patru zile în care au avut programate câte trei meciuri pe zi, fetele s-au distrat încercând să înscrie de la fereastra sălii de sport la un panou situat în curte, la aproape zece metri de locul aruncărilor. Diana Şuşnea (foto) a fost singura sportivă care a marcat din prima aruncare şi a fost aclamată de colegele sale şi de restul baschetbalistelor aflate pe terenuri. Căpitanul alb-roşiilor va fi recompensat pentru reuşită de organizatori, sâmbătă, la festivitatea de premiere din cadrul Ligii Naţionale.

Clasament Echipa Baschet Club Star se luptă pentru locurile 22-28 în cadrul Ligii Naţionale de la Braşov, într-o grupă formată din alte şapte formaţii. pentru detalii accesaţi acest link.

Vineri dimineaţă, delegaţia echipei Baschet Club Star a vizitat Grădina Zoologică şi Parc Aventura din Braşov. Fetele s-au relaxat şi au profitat de faptul că nu au avut programat niciun meci în prima reuniune. Jucătoarele alb-roşii au fost impresionate de tot ceea ce au văzut şi au spus că vor mai reveni în aceste locuri şi cu familia. Atracţia zilei au reprezentat-o cele opt trasee din Parc Aventura, acolo unde toată lumea a fost de acord că distracţia şi sportul se îmbină perfect. La prânz, Diana Şuşnea & Co au revenit în hotel, au servit masa, după care au început pregătirea celor două partide programate după amiază, cu BC Severin şi cu CSM Târgovişte.

Liga Naţională de Minibaschet de la Braşov a continuat vineri cu alte 100 de meciuri, cele mai spectaculoase fiind partidele disputate în lupta pentru medalii, acolo unde echipele ACS Champions Bucureşti, LPS Galaţi şi CSU Cuadripol Braşov se luptă pentru medalia de aur, cele trei grupări fiind neînvinse înainte de ultimele două runde. Baschet Club Star se luptă pentru poziţiile 22-28 în ţară, însă fetele pregătite de Valentin Bâlă au pierdut primele două întâlniri din serie, cu CSS Alexandria şi cu LPS Satu Mare, câştigând doar meciul cu Solaris Ploieşti. Sâmbătă, Diana Şuşnea & Co se vor înfrunta cu sportivele de la For You Cluj, o altă formaţie puternică.

Pentru a vedea toate rezultatele din cadrul Ligii Naţionale de la Braşov, daţi click aici...

Niciun comentariu: