joi, 7 iulie 2011

CLASAMENT. Doar o victorie în trei meciuri

Cu o singură victorie din trei meciuri disputate, echipa Baschet Club Star ocupă, după trei etape, locul 27 în ierarhia Ligii Naţionale de la Braşov. Jucătoarele alb-roşii se află în seria care va stabili poziţiile 22-28 în România, Diana Şuşnea & Co urmând să mai întâlnească, vineri, formaţiile BC Severin şi CSM Târgovişte iar sâmbătă o vor avea ca adversară pe For You Cluj Napoca. Obiectivul grupării din Capitală nu va mai putea fi atins, astfel că fetele pregătite de Valentin Bâlă speră la locul 24, la finalul întrecerii.

Cele zece puncte marcate de Ana Florea nu au fost sufieciente pentru ca echipa Baschet Club Star să se poată impune în meciul de joi cu CSS Alexandria. Jucătoarele alb-roşii au pierdut întâlnirea cu scorul de 21-28, însă adversarele au profitat de foarte multe erori în defensivă ale Ruxandrei Mihai, Liviei Mariea şi Roxanei Agachi. La mai puţin de 120 de minute după prima partidă a urmat întâlnirea dintre Baschet Club Star şi LPS Satu Mare, acolo unde Diana Şuşnea & Co au fost inferioare sportivelor grupării ardelene, tabela indicând la final 36-20 pentru cea de-a doua formaţie. Ana Florea, cu şapte puncte, şi Livia Mariea, cu cinci, au fost principalele realizatoare din tabăra fetelor pregătite de Valentin Bâlă. Roxana Agachi şi Cristina Grigore au reuşit împreună doar două puncte şi patru recuperări, foarte puţin pentru o spera la victorie.

Statistică Pentru a putea vedea toate rezultatele şi clasamentele grupelor din cadrul Ligii Naţionale de Minibaschet de la Braşov, competiţie care se desfăşoară în perioada 3-9 iulie, accesaţi acest link.

Roxana Mihai a înscris opt puncte, iar Diana Şuşnea a ajutat-o cu alte cinci, la care a mai adăugat şi patru intercepţii şi două pase decisive, în victoria pe care echipa Baschet Club Star a obţinut-o, joi după amiază, scor 19-12, în faţa formaţiei Solaris Ploieşti. Jucătoarele alb-roşii au început meciul foarte slab şi au fost conduse încă din debutul întâlnirii, scor 2-5. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au revenit şi, până la pauza mare, au refăcut ecartul şi au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Spre final, adversarele au avut, din nou, şansa de a se impune, însă Diana Şuşnea şi Roxana Agachi au punctat de cinci ori consecutiv, astfel că partida s-a încheiat cu un avans de şapte puncte pentru gruparea din Capitală.

În urma partidelor disputate în grupa pentru stabilirea poziţiilor 22-28, echipele CSS Alexandria şi LPS Satu Mare se vor întrecere pentru primele două locuri, în timp ce jucătoarele alb-roşii vor lupta pentru locul 24 în cazul în care vor câştiga meciurile cu formaţiile BC Severin, CSM Târgovişte şi For You Cluj. După disputarea primelor trei etape, Baschet Club Star ocupă locul 27 în ţară în competiţia rezervată sportivelor născute în anii 1999-2000. Vineri, în reuniunea de după amiază, fetele pregătite de Valentin Bâlă vor evolua contra sportivelor de la BC Severin, de la ora 16.15, şi în faţa celor de la CSM Târgovişte, într-un joc care va începe trei ore mai târziu.

Echipa Baschet Club Star a fost la un singur punct de a se califica în faza finală. Detalii aici...

Niciun comentariu: