duminică, 26 iunie 2011

VICTORII. Dublă reuşită cu CSS Alexandria

Cu două jucătoare care au marcat peste 15 puncte şi cu alta care a înscris peste 20, echipa Baschet Club Star a câştigat, duminică, în deplasare, scor 64-54, primul meci din cadrul dublei partide cu CSS Alexandria, la Under 12 feminin. Ruxandra Mihai (foto, la minge), cu 23 de puncte realizate, şi-a trecut în cont un nou record personal, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce o priveşte pe Livia Mariea, care a terminat întâlnirea cu 19 puncte, în timp ce Roxana Mihai a mai adăugat alte 18.

Fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au desprins la nouă puncte după prima perioadă, atunci când Diana Şuşnea & Co au avut 18-9. Până la pauza mare ecartul s-a mărit cu încă un punct, astfel că echipa Baschet Club Star a condus, la jumătatea întâlnirii, cu 32-22. Gazdele au părut că pot reveni în meci şi au redus din diferenţă cu zece minute înainte de final, atunci când tabela a indicat 46-38 pentru gruparea din Capitală. Ruxandra şi Roxana Mihai şi Livia Mariea au făcut diferenţa în final, atunci când ofensiva alb-roşiilor a fost cu două puncte peste cea a adversarelor. Partida s-a încheiat cu scorul de 64-54 şi a adus prima victorie a bucureştencelor la Alexandria, oaspetele nefolosindu-le pe Roxana Agachi şi pe Ana Florea.

Verificare În urmă cu o săptămână, echipa Baschet Club Star a câştigat un meci din două disputate în faţa formaţiei Raptors Bucureşti. Cele mai bune jucătoare ale alb-roşiilor au fost Livia Mariea şi Ruxandra Mihai.

La nici două ore după prima partidă de verificare de la Alexandria, cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar din localitate, echipa feminină sub 12 ani a Baschet Club Star a revenit pe parchet pentru a disputa un alt meci, cu acceaşi grupare. Diana Şuşnea, un nou record personal la puncte marcate, zece, a fost cea care a întors, practic, rezulatul acestei întâlniri. Gazdele s-au distanţat la cinci puncte după primul sfert, scor 15-10, diferenţă care s-a păstrat şi la pauza mare, 29-24 pentru amfitrioane. Cea de-a treia perioadă a revenit alb-roşiilor, guparea din Capitală înregistrând un parţial de 22-10, Diana Şuşnea având opt puncte marcate, patru intercepţii, două pase decisive şi două recuperări în doar zece minute. Clubul din Teleorman s-a apropiat din nou, înregistrând în ultimul sfert un parţial de 16-10, însă victoria a revenit bucureştencelor la doar un sigur punct, scor 56-55.

Tot duminică, la Alexandria, au avut loc şi două meciuri amicale ale formaţiilor masculine ale Baschet Club Star şi cea a Clubului Sportiv Şcolar Teleorman. Gazdele şi-au adjudecat partida la categoria Under 12, în timp ce jucătorii alb-roşii s-au impus la vârsta de sub zece ani, sportivi născuţi în 2002 şi 2003. Eduard Harabagiu, Georgian Harnagea, Andrei Pandele şi Răzvan Minculescu au evoluat foarte bine în faţa rivalilor lor, de aceeaşi vârstă. Dacă băieţii vor intra, de săptămâna viitoare, într-o scurtă vacanţă, fetele vor merge la Braşov, în perioada 3-9 iulie, pentru a participa la cea mai importantă competiţie feminină la Under 12, Liga Naţională.

Ultimul meci pe care jucătoarele alb-roşii l-au susţinut pe propiul teren a fost cel cu formaţia CSM Târgovişte, partidă care a revenit grupării din Capitală cu scorul de 77-10. Detalii aici...

8 comentarii:

Marius spunea...

hmmm....a fost o dubla victorie numai ca a fost pt css alexandria pe deasupra ca au castigat primul meci cu o diferenta de 20 de puncte (daca nu mai mult) si in al doilea meci cu 10 puncte deci se pare ca nu stiti sa pierdeti asta e acum eu am vrut sa stie lumea adevarul :)

Baschet Club Star spunea...

La care meciuri va referiti? Daca vorbiti de cele de fete va putem pune la dispozitie inregistrarea video. Asta ca sa lamurim orice dubiu.

Marius spunea...

da la meciul de fete ma refeream si chiar as dori inregistrarea multumesc!

Baschet Club Star spunea...

O sa o avem la Brasov. Asa ca, daca veniti, puteti vizualiza meciul. Asta ca sa nu vorbiti fara a avea o acoperire. Comentariile se fac, in general, cand exista un punct de vedere pertinent, pe care sa-l sustii. Ori, sincer, la primul meci nu a tinut nimeni scorul, in afara de faptul ca noi l-am filmat. Asa ca acele 20 de puncte...

Marius spunea...

dar de unde stiti ca nu a tinut nimeni scorul?au tinut chiar doua persoane si lea dat acelasi rezultat iar in al doilea meci a tinut scorul chiar cineva priceput si chiar dv ati vazut acea foaie si daca doriti sa imi trimiteti acel videoclip pe mail as fi incantat iar adresa mea de mail este alini_alini85@yahoo.com asa ca astept

Baschet Club Star spunea...

Daca a existat o foaie, la primul meci, va rog frumos sa ne transmiteti cat a fost scorul, in opinia celor care au tinut acea foaie, si care au fost marcatoarele echipei noastre. Va multumim!

Marius spunea...

tin minte ca css alexandria a avut 50 si ceva de puncte iar bc star 36 si nu am stat eu sa ma uit cine a marcat dar cu videoclipul acela cum ramane?sau nu vreti sa il trimiteti pe ca se vede clar cine a castigat(css alexandria) sau nu il aveti eu totusi il astept

Baschet Club Star spunea...

Nu avem videoclip. Este inregistrarea meciului. Noi nu vom mai posta comentarii referioare la acest meci deoarece nu are rost sa polemizam pe ceva ce nu este concret. Supozitii face toata lumea. Va multumim si bafta la Brasov!