duminică, 12 iunie 2011

VICTORIE. BC Star a învins pe CSM Târgovişte

Ruxandra Mihai, Livia Mariea (foto, la minge) şi Diana Şuşnea au evoluat excelent în meciul pe care echipa Baschet Club Star l-a câştigat, duminică, scor 77-10, în faţa formaţiei CSM Târgovişte. Partida a fost un foarte bun prilej de verificare a loturilor celor două grupări înaintea Ligii Naţionale Under 12 feminin, întrecere care va avea loc în perioada 3-9 iulie la Braşov şi la care s-au înscris 49 de cluburi din ţară, după cum informează site-ul frbaschet.ro.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO

Prima perioadă a aparţinut gazdelor, care s-au aflat la primul meci disputat în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 119 "Vasile Voiculescu" din Capitală. Roxana Agachi a dominat spaţiul de trei secunde, Diana Şuşnea a găsit de fiecare dată drumul spre coş, în timp ce Roxana Mihai a câştigat mingi importante la intercepţie. La pauza mare ecartul a fost de 24 de puncte pentru Baschet Club Star, scor 26-2, evoluţiile foarte bune ale Ruxandrei Mihai, Liviei Mariea, Cristinei Grigore şi Anei Florea făcând ca diferenţa să se mărească decisiv. De la alb-roşii s-au mai aflat pe teren Ioana Săndulescu, Bianca Ferăstrău, Lavinia Dinu şi Lucia Dumitru, în primele două sferturi toate fetele pregătite de Valentin Bâlă trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Decizie Oficialii Baschet Club Star au depus, joi, la sediul federaţiei de sprecialitate, dosarul complet pentru înscrierea grupării din Capitală în cadrul Ligii Naţionale feminine Under 12.

După reluare, gazdele au fost superioare din punct de vedere fizic şi s-au desprins la 46-8. Roxana Agachi, Livia Mariea, Diana Şuşnea, Ruxandra şi Roxana Mihai au reuşit un parţial de 20-6 în mai puţin de opt minute, astfel că învingătoarea partidei a fost stabilită înainte de sfertul decisiv. Ana Florea, Georgiana Natu şi Lucia Dumitru au fost folosite mai puţin într-un meci în care Lavinia Dinu, Ioana Săndulescu şi Bianca Ferăstrău au prins mai multe minute decât în întâlnirile precedente. Principalele marcatoare din tabăra gazdelor au fost Roxana Agachi şi Diana Şuşnea care şi-au împărţit în mod egal 24 de puncte, Livia Mariea a marcat 11 puncte, în timp ce Roxana Mihai şi Ana Florea au avut câte zece puncte fiecare.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star îşi vor continua programul de pregătire pentru Liga Naţională Under 12 feminin de la Braşov, urmând să mai dispute cel puţin patru meciuri de verificare în următoarele 20 de zile. Raptors, Olimpia şi CSS 2 Bucureşti, ACS Champions, CSS Alexandria şi CSS Târgovişte sunt posibilele formaţii pe care baschetbalistele alb-roşii le vor întâlni în perioada care urmează. La Braşov, în intervalul 3-9 iulie, delegaţia grupării din Capitală va fi cazată la "Hotel Decebal", Diana Şuşnea & Co urmând să plece către localitatea care va găzdui întrecerea rezervată sportivelor născute în anii 1999 şi 2000 pe data de 3 iulie.

La ultima participare a echipei Baschet Club Star la Campionatul Naţional feminin Under 12, în 2007, gruparea din Capitală a obţinut locul nouă pe ţară. Detalii aici...

Niciun comentariu: