marți, 10 mai 2011

TURNEU. BC Star - MC Sport Cluj 33-78

Într-un meci în care a comis 24 de greşeli neforţate faţă de doar zece ale adversarelor, echipa Baschet Club Star a pierdut, marţi, prima partidă din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 17 de la Alba Iulia. Jucătoarele alb-roşii au fost învinse, scor 33-78, de către campioana MC Sport Cluj, însă Ioana Miroiu & Co nu au mai putut să reziste fizic după pauză, gruparea din Capitală ajungând la sală cu o oră înaintea meciului, după un drum de şapte ore cu autocarul, lucru care s-a văzut în cea de-a doua parte a acestei întâlniri.

După aproape trei luni, Denisa Fitero (foto, la minge) a reintrat în lot şi a bifat zece minute în sfertul al treilea, decarul alb-roşiilor revenind pe teren după o operaţie la menisc. Nicoleta Constantinescu a început excelent meciul cu MC Cluj, însă fundaşul formaţiei din Capitală s-a accidentat la gleznă după 18 minute de la primul angajament, moment în care a fost înlocuit. După partidă jucătoarea se simţea mai bine şi sunt şanse mari să fie în teren la întâlnirea cu CSS Bacău de miercuri dimineaţă. În spaţiul de trei secunde, adversarele directe ale Iohanei Borşan, Dianei Robu şi Alexandrei Anghel şi-au dovedit superioritatea, diferenţa făcându-se şi în zona inelului, acolo unde ardelencele au fost superioare ca talie.

Info Pentru a vedea statistica partidei dintre MC Sport Cluj şi Baschet Club Star, scor 78-33, din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 17, accesaţi acest link.

Alexandra Anghel şi Diana Robu şi-au împărţit în mod egal 16 puncte pentru echipa Baschet Club Star, insuficiente pentru un posibil rezultat pozitiv al grupării din Capitală. Cu Ioana Miroiu şi Denisa Fitero încă nerefăcute şi cu Iohana Borşan şi cu Mihaela Nemil aflate într-o zi mai puţin fastă, jucătoarele alb-roşii au pierdut duelul cu adversarele lor de la MC Sport Cluj. Nicoleta Constantinescu s-a reaccidentat în sfertul al doilea, în timp ce Miruna Lală a pierdut câteva mingi importante. Surpriza plăcută a venit din partea Roxanei Dumitraşcu, baschetbalistă aflată la prima sa competiţie de asemena nivel, extrema bucureştencelor trecându-şi numele pe lista marcatoarelor în partida de marţi după amiază.

Miercuri dimineaţă, echipa Baschet Club Star va întâlni formaţia Clubului Sportiv Şcolar Bacău într-un meci foarte important pentru o posibilă calificare la turneul final. În acest sezon, Ioana Miroiu & Co au câştigat toate cele trei meciuri directe contra grupării din Moldova, astfel că jucătoarele alb-roşii pornesc, cel puţin teoretic, cu prima şansă în această partidă. După prima zi a turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 17, Phoenix Galaţi şi MC Cluj şi-au trecut în cont patru puncte din tot atâtea posibile şi au acces deja în ultimul act, întâlnirile din această fază urmând să aibă loc în perioada 3-5 iunie într-o localitate care va fi desemnată ulterior de federaţia de specialitate din ţara noastră.

Delegaţia echipei Baschet Club Star s-a cazat, la Alba Iulia, la Pensiunea Ma. Detalii aici...

Niciun comentariu: