sâmbătă, 5 februarie 2011

ONOARE. Senioarele, în grafic pentru play-off

Echipa de senioare a Baschet Club Star a învins, sâmbătă, pe propriul teren, scor 79-30, formația ACS Champions București, într-o întâlnire care a contat pentru etapa a cincea a Campionatului Municipal feminin, Divizia Onoare. În urma acestui succes, jucătoarele alb-roșii au trei victorii și două înfrângeri, rezultat în urma căruia și-au consolidat poziția a doua în clasament, după liderul Still Us, grupare care nu a pierdut nicio partidă din cele patru disputate.

Mihaela Nemil și Alexandra Anghel și-au împărțit în mod egal 28 de puncte, cele două junioare ale alb-roșiilor fiind principalele marcatoare din tabăra gazdelor. Liliana Otrocol (foto, la minge) a avut și ea o evoluție foarte bună, totalizând nouă puncte, opt pase decisive și cinci intercepții. Echipa Baschet Club Star a dominat lupta și în spațiul de trei secunde, acolo de unde s-au realizat 32 de puncte, cu două mai multe decât toate reușitele jucătoarelor formației ACS Champions din această întâlnire.

Statistică Echipa de senioare a Baschet Club Star s-a impus, duminică, în deplasare, scor 72-41, în fața formației Clubului Sportiv Școlar 4. Partida a contat pentru etapa a treia a Campionatului Municipal București.

Gazdele s-au distanțat rapid la 14-0, după aproximativ cinci minute, la capătul primului sfert scorul fiind de 21-8 pentru Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roșii au continuat să-și mărească diferența, astfel că, la pauza mare, tabela a indicat un ecart de 26 de puncte în favoarea amfitrioanelor: 44-18. După reluare, deși au evoluat mai lejer decât în prima jumătate, fetele antrenate de Valentin Bâlă au reușit să se impună atât în perioada a treia cât și în a patra și au câștigat întâlnirea cu scorul de 79-30.

Tot sâmbătă s-au mai disputat două meciuri în sala de educație fizică a Școlii Generale 103 din Capitală. Echipa Under 12 a Baschet Club Star a câștigat, printr-un scor de forfait, partida cu formația Clubului Sportiv Școlar 2 București, în timp ce băieții de la aceeași categorie au cedat cu scorul de 10-15 în fața adversarilor de la Champions. Meciurile au contat pentru Campionatul Municipal Under 12, sportivi născuți în anii 1999-2000.

Echipa Baschet Club Star și-a aflat, joi, adversarele din cadrul seriilor turneului semifinal al Campionatului Național feminin Under 16. Detalii aici...

Niciun comentariu: