duminică, 30 ianuarie 2011

ONOARE. Victorie la scor pentru BC Star

Echipa de senioare a Baschet Club Star s-a impus, duminică, în deplasare, scor 72-41, în fața formației Clubului Sportiv Școlar 4. Partida a contat pentru etapa a treia a Campionatului Municipal București și s-a desfășurat în sala Școlii 54 din Capitală. În urma acestui succes, jucătoarele alb-roșii au două victorii și o înfrângere în această competiție și se află pe locul al doilea în clasamentul Diviziei Onoare, după liderul Still Us.

În prima partidă, disputată în luna noiembrie a anului trecut, echipa Baschet Club Star a pierdut cu scorul de 54-64, astfel că jucătoarele alb-roșii au avut nevoie de o victorie la 11 puncte diferență pentru a depăși formația CSS 4 în ierarhia Campionatului Municipal. Cele 20 de puncte marcate de Mirela Frățilă, dintre care șase din spatele liniei de 6,75 metri, plus alte 16 puncte realizate de Alexandra Petre au fost suficiente pentru a asigua un ecart liniștitor în meciul dintre cele două grupări.

Progam În etapa precedentă a Diviziei Onoare, echipa Baschet Club Star a dispus cu scorul de 90-44 de formația ACS Champions, într-un meci disputat pe 5 decembrie 2010.

Jucătoarele alb-roșii au dominat disputa și în spațiul de trei secunde, acolo unde Andreea Grigoraș, Diana Robu și Alexandra Anghel au adus, împreună, 20 de puncte pentru echipa Baschet Club Star, față de opt, cât au reușit adversarele lor directe. La aruncările libere, Mirela Frățilă & Co au avut un procentaj de 52%, 13 aruncări transformate din 25 acordate, în timp ce amfitrioanele au fost mult mai exacte cu cele 77 de procente venite de la linia de pedeapsă, totalizând șapte reușite din nouă posibile.

În urma acestui rezultat, după trei etape, echipa Still Us rămâne lider cu trei victorii din tot atâtea posibile, în timp ce Baschet Club Star a urcat un loc în clasament, după succesul de duminică. Jucătoarele alb-roșii au un coșaveraj superior în partidele directe cu CSS 4, scor 126-105, și se află cu o poziție în fața formației CSS 4. ACS Champions București, cu trei înfrângeri din tot atâtea întâlniri, închide ierarhia competiției de senioare din cadrul Diviziei Onoare. Următoarea etapă va avea loc pe 6 februarie.

Echipa Baschet Club Star s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național feminin Under 16. Detalii aici...

Niciun comentariu: