luni, 6 decembrie 2010

ONOARE. Senioarele au trecut de Champions

Echipa Baschet Club Star a câștigat, duminică, meciul cu formația ACS Champions, scor 90-44, într-o întâlnire care a contat pentru etapa a doua a Campionatului Municipal de senioare, Divizia Onoare, și care s-a disputat la Arena de Baschet din Capitală. Cu un lot mult schimbat față de sezonul precedent, jucătoarele alb-roșii și-au mărit diferența abia după pauză, la jumătatea partidei Mirela Frățilă & Co având un ecart de 11 puncte, scor 40-29.

Daniela Cioacă, Mirela Frățilă, Claudia Ușurelu, Alexandra Petre și Raluca Ghiță au început meciul ca titulare pentru echipa Baschet Club Star. Jucătoarele alb-roșii au intrat mai slab în meci, au fost egalate la patru și chiar conduse cu 4-6, după două minute. Până la finalul primei perioade, Alexandra Petre și Florentina Căpățână, ultima fiind introdusă pe teren la jumătatea sfertului, au punctat decisiv și și-au distanțat colegele la opt puncte față de adversare, scor 23-15. La pauza mare tabela a indicat 40-29 pentru gazde, Diana Robu dominând spațiul de trei secunde în ambele faze ale jocului.

Info În runda inaugurală a Diviziei Onoare, senioarele de la Baschet Club Star au cedat, scor 54-64, meciul cu echipa Clubului Sportiv Școlar 4 București.

După reluare, Alice Mihăescu a înscris șase puncte consecutive, Diana Robu a mai adăugat alte 13 puncte doar în sfertul al treilea, în timp ce Claudia Ușurelu a marcat șase puncte. Jucătoarele alb-roșii au evoluat perfect și au reușit să închidă cea de-a treia perioadă la un avans de 13 puncte, scor 20-7. Până la final, echipierele Baschet Club Star au continuat să-și mărească ecartul pe tabelă, scorul final fiind de 90-44. După două etape, Mirela Frățilă & Co au totalizat trei puncte din patru posibile și se află pe locul al treilea în clasament, după Still Us și după CSS 4.

Andreia Paolazzo și-a făcut cadou 13 puncte cu ocazia aniversarii zilei de naștere, extrema alb-roșiilor împlinind 18 ani duminică. Diana Robu a contribuit cu 16 puncte și șapte recuperări la acest succes, în timp ce Mirela Frățilă a marcat 17 puncte pentru echipa Baschet Club Star. Alexandra Petre, cu 14 puncte, și Claudia Ușurelu, cu zece, au completat tabloul sportivelor care au realizat cel puțin zece puncte în partida cu formația ACS Champions. În ultima etapă a turului, Baschet Club Star va avea un meci foarte greu cu Still Us, liderul la zi al acestei competiții.

Denisa Fitero a reușit o performanță incredibilă, marcând 45 de puncte într-un singur meci! Detalii aici...

Niciun comentariu: