duminică, 5 septembrie 2010

UNDER 16. Obiectiv îndeplinit la junioare doi!

Cu două victorii din trei meciuri, echipa Baschet Club Star a terminat pe locul al doilea, după LPS Alba Iulia, turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B. Jucătoarele alb-roşii şi-au depăşit obiectivul propus pentru acest sezon, finalizând întrecerea junioarelor doi pe locul zece în România. Echipa Olimpia Bucureşti a cucerit medaliile de aur, păstrându-şi titlul cucerit în urmă cu un an, la Oradea.

La turneul de la Alba Iulia, jucătoarele alb-roşii au pierdut primul meci, cel cu echipa gazdă, LPS, scorul fiind de 89-48 pentru ardelence. Diana Robu a reuşit 13 puncte şi opt recuperări pentru echipa Baschet Club Star, în timp ce Denisa Fitero a încheiat partida cu opt puncte, şase recuperări şi trei pase decisive. După ce au egalat la 17, în minutul 14 al întâlnirii, echipierele grupării din Capitală nu au găsit soluţii pentru a trece pressingul gazdelor, care s-au distanţat decisiv pe acest tip de apărare şi au profitat şi de procentajul slab al adversarelor la aruncările din acţiune: 37%.

Componenţă Delegaţia echipei Baschet Club Star a avut, la turneul de la Alba Iulia, disputat în perioada 3-5 septembrie, o delegaţie formată din 18 persoane, părinţii însoţind şi încurajând echipa aşa cum se cuvine la această competiţie.

Meciul dintre Baschet Club Star şi CSS Sibiu, scor 66-58, a fost cel mai disputat din turneul de la Alba Iulia, jucătoarele alb-roşii revenind după ce au fost conduse cu 10-15 în primul sfert. Denisa Fitero a realizat 20 de puncte, patru intercepţii şi şapte pase decisive, Ioana Murea a fost de neoprit, terminând întâlnirea cu 14 puncte şi şase intercepţii, iar Iohana Borşan a făcut o partidă perfectă, trecându-şi în cont o double double, 11 puncte şi zece recuperări. Diana Robu şi Alexandra Anghel au mai adăugat, împreună, alte 12 puncte şi 16 mingi câştigate pe urmărire.

Denisa Fitero şi-a depăşit, în meciul dintre Baschet Club Star şi CS Dan Dacian, scor 104-53, recordul personal la puncte marcate. Decarul alb-roşiilor a înscris, în 19 minute, 37 de puncte, cu cinci mai multe decât precedenta sa performanţă, la care a mai adăugat trei intercepţii şi şase pase decisive. Mihaela Nemil a ajutat-o cu alte 17 puncte, în timp ce Diana Robu a încheiat partida cu o double double: 12 puncte şi 15 recuperări. Primele trei marcatoare ale formaţiei antrenate de Doru Neagu au totalizat împreună 64 de puncte, cu 11 mai mult decât toată echipa adversă.

Pentru a vedea cele mai bune marcatoare din lotul echipei Baschet Club Star, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: