joi, 2 septembrie 2010

DORU NEAGU: "Vreau să câştigăm turneul!"

Antrenorul echipei Baschet Club Star, Doru Neagu (foto, stânga), a declarat că este convins că jucătoarele alb-roşii au şanse la câştigarea turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B, competiţie care va avea loc în perioada 3-5 septembrie, la Alba Iulia. "Fetele sunt capabile să evolueze perfect şi să nu piardă niciun meci", este de părere tehnicianul grupării din Capitală.

Antrenorul alb-roşiilor a declarat pentru site că actualul lot de jucătoare al echipei Baschet Club Star este unul de perspectivă şi că sportivele vor avea, în viitor, o evoluţie care va surprinde pe multă lume. "Prioritar pentru mine este turneul de la Alba Iulia, întrecere pe care vreau să o câştigăm. Sunt convins că fetele vor avea o atitudine pozitivă şi vor evolua perfect în cele trei meciuri. Eu zic că suntem pregătiţi de acest prim obstacol", au fost cuvintele antrenorului grupării din Capitală înainte de confruntările turneului final, grupa valorică B.

Debut Jucătoarele alb-roşii vor disputa prima etapă din cadrul turneului final al Campionatului Naţional feminin Under 16, grupa valorică B, de la Alba Iulia, chiar cu formaţia locală, LPS.

Chiar dacă a venit de nici zece zile la echipă, actualul antrenor al formaţiei Baschet Club Star este de părere că "actualul lot de jucătoare poate obţine performanţe mult mai mari decât locul cinci pe ţară, aşa cum s-a întâmplat anul acesta, la Under 15". Doru Neagu recunoaşte că singura problemă a alb-roşiilor, în acest moment, este legitimarea a cel puţin doi pivoţi. "Va fi greu pentru Alexandra Anghel şi pentru Iohana Borşan să ducă singure un campionat în spate. El au nevoie de schimbări, pentru a fi ajutate şi pentru a se odihni", a completat tehnicianul grupării din Capitală.

În mai puţin de o săptămână, Doru Neagu a reuşit să schimbe stilul de joc al echipei Baschet Club Star, însă va mai fi nevoie de timp până când sportivele grupării din Capitală vor automatiza cerinţele băncii tehnice. "Fetele sunt receptive şi sunt decise ca anul acesta să facă un sezon perfect. Turneul de la Alba Iulia este primul nostru pas către un campionat pe care îl vrem cât mai lung şi care să se încheie în primele patru locuri din România, la nivelul junioarelor doi, în prima grupă valorică", a încheiat tehnicianul, făcând referire la jucătoarele născute în anii 1995 şi 1996.

Pentru noul sezon competiţional, conducerea echipei Baschet Club Star a decis să mărească staff-ul grupării din Capitală, astfel că, la nivelul băncii tehnice au avut loc câteva modificări semnificative. Detalii aici...

Niciun comentariu: