duminică, 7 martie 2010

ANIVERSARE. La mulţi ani, Mihaela!

Atunci când au ales să practice sportul de performanţă, jucătoarele echipei Baschet Club Star au înţeles că zilele petrecute alături de familie vor fi mult mai puţine decât cele de până acum. Rând pe rând, Ioana Miroiu, Ioana Murea, Denisa Fitero, Alexandra Anghel, Mihaela Dragomir, Miruna Lală sau Nicoleta Constantinescu şi-au dat seama de acest lucru. Duminică a fost rândul Mihaelei Nemil (foto) să-şi serbeze ziua de naştere departe de cei dragi.

Aniversarea celor 15 ani de viaţă a făcut-o, alături de colegele de echipă, la Galaţi, acolo unde a avut loc turneul de sală al grupei a cincea de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 16. Sâmbătă seara, după victoria cu CSS Botoşani, Mihaela Nemil şi-a servit coechipierele cu tort. A fost, de fapt, o surpriză plăcută de care nici sportiva de la Baschet Club Star nu a ştiut. Timp de aproape două ore atmosfera în lot a fost una destinsă, relaxantă şi liniştită, iar fetele s-au distrat, au dansat şi au felicitat-o pe sărbătorită, toate simţindu-se excelent.

Performanţă În luna ianuarie, Mihaela Nemil a fost desemnată cea mai bună jucătoare din lotul echipei Baschet Club Star. Echipiera alb-roşiilor a declarat că nu se aştepta la această distincţie.

Mihaela Nemil a început sportul de performanţă în urmă cu patru ani, la echipa Clubului Sportiv Şcolar 6 din Bucureşti, fiind selecţionată la această formaţie de Nesrim Omer Apostu. S-a transferat la Baschet Club Star din sezonul trecut deoarece a dorit să ajungă să evolueze la un turneu final, după cum a recunoscut chiar ea. În toamna anului trecut această dorinţă i s-a îndeplinit. Alături de coechipierele sale a cucerit locul şapte pe ţară la competiţia rezervată junioarelor trei, turneul final disputându-se la Timişoara.

Una din componentele de bază ale echipei Baschet Club Star, Mihaela Nemil a fost aleasă, în luna ianuarie a acestui an, "jucătoarea lunii". Evoluţiile sale foarte bune au recomandat-o pentru această distincţie. Conducerea grupării din Capitală îi urează sărbătoritei multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan personal cât şi pe plan sportiv, şi toată fericirea din lume. La mulţi ani, Mihaela!

Pentru a vedea profilul Mihaelei Nemil, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: