vineri, 11 decembrie 2009

EŞEC. Fără vlagă în meciul cu Olimpia

Echipa Baschet Club Star a pierdut, vineri, primul meci din cadrul turneului seriei 1 a Campionatului Naţional feminin Under 15, scor 28-78, cu formaţia Olimpia Bucureşti. Jucătoarele alb-roşiii au fost dominate din primul şi până în ultimul minut, ratând enorm în ofensivă şi având o apărare haotică, prin care adversarele au putut să marcheze aproape ori de câte ori au dorit.

Evoluţiile Mihaelei Nemil, Alexandrei Anghel (foto) şi Denisei Fitero au mai spălat, în oarecare măsură, din prestaţia dezamăgitoare a jucătoarelor alb-roşiii. Nicoleta Constantinescu şi Simona Rădanţu nu au putut să-şi coordoneze colegele în atac, lucru care s-a făcut simţit şi pe tabela de marcaj. Miruna Lală şi Ingrid Lişman au evoluat foarte slab, ambele înscriind, împreună, doar două puncte, în timp ce adversarele directe, Ana Botezat şi Gabriela Măgureanu, au realizat un total de 11 puncte.

Pregătire Ioana Murea şi-a reluat antrenamentele alături de coechipierele sale, jucătoarea formaţiei Baschet Club Star lipsind mai bine de cinci luni după o intervenţie chirurgicală.

Olimpia şi asigurat, practic, victoria încă din prima perioadă, atunci când adversarele jucătoarelor alb-roşiii s-au impus cu un categoric 20-4, diferenţă care a crescut până la pauza mare la 37-11! Maria Piţigoi a fost top-scorer-ul grupării din Şoseaua Iancului în prima parte a meciului, pivotul gazdelor trecându-şi în cont 11 puncte dintr-un total de 13. Ultimele două sferturi nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj, acestea revenind amfitrioanelor cu scorurile de 22-9 şi de 19-8.

Echipa Baschet Club Star va întâlni, sâmbătă, de la ora 10.30 formaţia CS Dan Dacian Bucureşti, în cadrul etapei a treia a Campionatului Naţional feminin Under 15 pentru ca, în aceeaşi zi, dar de la ora 14.15, Ioana Miroiu & Co să aibă ca adversară pe CSS Universitatea Craiova, în runda a patra. Pentru a putea spera la calificarea în faza următoare a competiţiei, jucătoarele alb-roşiii au nevoie de victorii în ambele întâlniri.

Pentru a vedea toate rezultatele oficiale, înregistrate de echipa Baschet Club Star în acest sezon, daţi click aici...

Niciun comentariu: