marți, 17 februarie 2009

PREGATIRE. Meciul cu CSS Bacau e decisiv!

Baschet Club Star va evolua duminica, 22 februarie, la Bacau, unde va intalni echipa Clubului Sportiv Scolar, din localitate. Partida face parte din cadrul etapei a patra a Campionatului National feminin Under 14, grupa valorica A, seria B, in tur jucatoarele alb-rosiii impunandu-se cu scorul de 75-20. Gruparea din Capitala nu o va putea folosi in aceasta intalnire pe Adriana Sisca, accidentata. Centrul Baschet Club Star are piciroul in ghips, sportiva urmand sa reintre la meciul cu CSS Gheorgheni.
Chiar daca are doar 12 ani, Livia Mihai va debuta pentru alb-rosiii la Bacau, sportiva fiind promovata la lotul Under 14 de la echipa de minibaschet. Livia se va afla la primul sau meci in Campionatul National Under 14. Ioana Miroiu isi va serba ziua de nastere chiar la Bacau, atunci cand componenta Baschet Club Star va implini, pe 21 februarie, frumoasa varsta de 14 ani. Conducerea clubului din Bucuresti a decis ca lotul sa plece catre localitatea din Moldova cu o zi inainte de disputarea partidei. "Avand in vedere ca mai avem nevoie de doua victorii pentru a ne asigura, practic, calificarea in turneul semifinal, nu vrem sa facem niciun pas gresit. Toata lumea isi doreste ca, pana la meciul cu Phoenix Galati, sa ne asiguram locul la penultimul act al Campionatului National feminin
Under 14", a declarat Valentin Bala pentru site.
In partida de la Bucuresti, Ioana Murea (foto, la minge), cu 16 puncte inscrise, a fost MVP-ul Baschet Club Star in jocul cu CSS Bacau, intalnire incheiata cu scorul de 75-20 pentru alb-rosiii. Denisa Fitero, cu 11 puncte realizate, Mihaela Dragomir si Ioana Miroiu, ambele cu cate zece reusite fiecare, au fost principalele marcatoare ale bucurestencelor.
ANTRENAMENTE. In ceea ce priveste deplasarea pentru Bacau, Baschet Club Star isi va relua antrenamentele marti seara, urmand ca lotul care va efectua deplasarea sa-si continue programul normal de pregatire pana vineri seara. Sambata dimineata, la ora 10.00, echipa va pleca spre Bacau, acolo unde seara va efectua o sedinta de aruncari.

Niciun comentariu: