joi, 22 ianuarie 2009

TUR. Meciul cu Phoenix a fost reprogramat

Federatia Romana de Baschet a amanat etapa a treia din cadrul Campionatului National feminin Under 14, grupa valorica A, pentru data de 15 februarie 2009. Initial, aceasta runda trebuia sa se dispute pe 1 februarie, insa cantonamentele loturilor nationale masculine si feminine au facut ca ultima etapa a turului sa se dispute doua saptamani mai tarziu. Astfel, meciul dintre Baschet Club Star si Phoenix Galati, care trebuia sa aiba loc pe 1 februarie la Bucuresti, in sala Scolii 97, se va reprograma pentru data de 15 februarie, in aceeasi locatie. In aceste conditii, dupa partida de la Gheorgheni, pe care jucatoarele alb-rosii o vor sustine pe 25 ianuarie, se va intra intr-o pauza competitionala de trei saptamani, dupa care campionatul se va relua cu ultima etapa din tur si restul intalnirilor care vor trebui sa fie jucate din retur.
Astfel, Baschet Club Star isi va disputa partidele dupa urmatorul program in Campionatul National Under 14 feminin, grupa valoraca A, seria B:
Etapa a III-a, 15 februarie, Baschet Club Star – Phoenix Galati
Etapa a IV-a, 22 februarie, CSS Bacau – Baschet Club Star
Etapa a V-a, 1 martie, Baschet Club Star – CSS Gheorgheni
Etapa a VI-a
, 8 martie, Phoenix Galati – Baschet Club Star
EXTERNARE. Nicoleta Constantinescu a parasit, joi dimineata, spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost internata pentru a fi operata de apendicita. Fundasul alb-rosiilor s-a bucurat cand a aflat de noul program pe care forul de specialitate din tara noastra l-a stabilit pentru grupa valorica A. „Am sa joc cu Phoenix Galati si sunt foarte fericita pentru aceasta veste. Glumind, as putea spune ca Federatia Romana de Baschet mi-a facut un cadou frumos. Abia astept sa reintru in meciuri si sa joc”, a precizat coordonatorul de joc al Baschet Club Star pentru site.
Tot la sediul federatiei de specialitate se vor stabili in aceasta seara componenta loturilor nationale Under 14, la feminin si la masculin. De la echipa Baschet Club Star se afla in vederile oficialilor FRB trei jucatoare: Nicoleta Constantinescu si Ioana Miroiu, care apar in lotul largit, si Denisa Fitero, care a si fost in cantonamentul selectionatei feminine. In urmatoarele ore vom afla daca centrul alb-rosiilor va participa la stagiul de pregatire din luna februarie, antrenorul Coca Barsan dorind sa aiba in pregatire doar jucatoare nascute in 1995, in timp ce Denisa Fitero este nascuta in 1996.

Niciun comentariu: