sâmbătă, 27 decembrie 2008

INEDIT. Toata lumea merge la Gheorgheni!

Baschet Club Star va organiza o excursie cu autocarul, pentru suporterii echipei, la meciul pe care jucatoarele alb-rosii il vor sustine in etapa a doua a Campionatului National feminin Under 14, la Gheorgheni. Pretul calatoriei si locul plecarii vor fi afisate ulterior pe site. Fanii echipei care doresc sa insoteasca fetele la acest joc pot trimite un mail pe adresa clubului in care sa specifice numele si prenumele, un numar de telefon sau adresa de mail la care sa fie contactati, si disponibilitatea de a face deplasarea in localitatea din judetul Harghita. Baschet Club Star va intalni pe CSS Gheorgheni, la Gheorgheni, pe 25 ianuarie 2009. Data limita pana la care sunt asteptate inscrierile pentru aceasta excursie este de 10 ianuarie 2009. Suma maxima pentru aceasta deplasare este de 65 de lei, insa conducerea clubului nostru incearca sa faca eforturi pentru ca acest pret sa fie cat mai mic. „Este o partida foarte dificila, de care ar putea depinde calificarea, asa ca am decis sa facem un lucru inedit si sa mergem la Gheorgheni cu suporterii nostri. Astfel, fie ca este vorba despre parinti, rude, amici sau prieteni, toti vor putea sa insoteasca delegatia formatiei noastre in aceasta deplasare importanta. Sunt sigur ca si moralul sportivelor va fi altul atunci”, a declarat Valentin Bala pentru site.
Baschet Club Star va debuta in faza de calificare a Campionatului National feminin Under 14 pe 18 ianuarie 2009, cand va evolua pe propriul teren cu CSS Bacau. O saptamana mai tarziu este programat meciul cu echipa CSS Gheorgheni, la Gheorgheni, in timp ce, pe 1 februarie, baschetbalistele de la Star vor disputa etapa a treia, acasa, cu Phoenix Galati. Jucatoarele alb-rosii fac parte din grupa de calificare B, serie din care primele trei echipe obtin direct dreptul de a fi prezente la turneul semifinal, grupa valorica A, penultima faza a acestui sezon competitional. Pentru a ajunge in penultima faza a campionatului, Baschet Club Star are nevoie de cel putin trei victorii in grupa B, serie din care mai fac parte Phoenix Galati, CSS Bacau si CSS Gheorgheni.
In functie de numarul suporterilor echipei care se vor inscrie pentru aceasta deplasare, se va sti cu ce tip de autocar se va merge la Gheorgheni.

Niciun comentariu: