miercuri, 26 noiembrie 2008

INFO. Alegerile parlamentare bat baschetul

Etapa a sasea a Campionatului National feminin Under 14, programata duminica, 30 noiembrie, a fost devansata de catre Federatia Romana de Baschet pentru vineri, 28 noiembrie, din cauza alegerilor parlamentare, care anuleaza desfasurarea oricarei competitii sportive, indiferent de categorie de varsta. Baschet Club Star ar fi trebuit sa joace acasa in aceasta runda, in sala Scolii 97 din Capitala, cu Olimpia Bucuresti, insa oficialii clubului au hotarat ca meciul sa se dispute pe 29 noiembrie, in sala din Soseaua Iancului. "Din punctul nostru de vedere este mai bine sa mutam acest meci sambata deoarece incercam sa respectam programul scolar al sportivelor noastre. Este foarte important ca acestea sa se pregateasca asa cum trebuie, mai ales ca se apropie si perioada tezelor unice. Saptamana viitoare avem antrenamente, iar pe data de 3 decembrie fetele vor avea prima testare, ceea ce inseamna ca vor avea mult de lucru", a declarat Valentin Bala pentru site. Partida dintre Baschet Club Star si Olimpia Bucuresti este programata pentru sambata, 29 noiembrie, la ora 12.30, in cazul in care nu vor aparea modificari.
In ceea ce priveste programul de pregatire al jucatoarelor alb-rosii, acesta a suferit modificari pentru saptamana in curs. Antrenamentele de miercuri si joi nu se vor mai efectua, din motive independente de conducerea tehnica a echipei, iar sedinta tehnico-tactica de vineri seara a fost amanata deoarece Scoala Generala 119 va fi inchisa seara pentru ca urnele de votare sa fie instalate in salile special amenajate. In aceste conditii, jucatoarele alb-rosii raman doar cu pregatirea de marti seara. Pentru meciul din cadrul Campionatului National feminin de sambata vor fi convocate 11 jucatoare.
Lotul Baschet Club Star pentru jocul cu Olimpia este urmatorul:
Simona Radantu si Mihaela Dragomir (fundasi), Ioana Miroiu, Ioana Murea, Madalina Stan, Ana Maria Draghici si Mihaela Nemil (extreme), Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri) si Alexandra Anghel (pivot).
Andreea Nichifor este apta de joc insa nu va fi trecuta pe foaia de arbitraj, Roxana Mitroi este in perioada de recuperare, iar Nicoleta Constantinescu nu va putea evolua din cauza unor probleme de sanatate.

Niciun comentariu: