marți, 14 octombrie 2008

DEPLASARE. Duminica jucam la Galati

Lotul Baschet Club Star se va deplasa duminica, 19 octombrie, la Galati, acolo unde va intalni pe LPS, din localitate. Meciul conteaza pentru etapa a II-a a Campionatului National feminin Under 14 si va incepe la ora 13.00, dupa cum ne-au anuntat marti oficialii clubului gazda. "Ora de disputare a intalnirii este agreata de noi deoarece vom face deplasarea in ziua partidei. Nu este o distanta foarte lunga si cred ca fetele vor avea timp sa se odihneasca asa cum trebuie. Am convingerea ca rezultatul din prima etapa nu a fost o intamplare si ma astept la o noua victorie, chiar daca acest meci este unul dificil",
a declarat Valentin Bala pentru site. Acest joc se va disputa in sala Liceului Sportiv din Galati, iar la meci si-au anuntat prezenta si cativa fani ai echipei Baschet Club Star.
LPS Galati a pierdut in prima partida din acest sezon, scor 24-109 cu
Olimpia A Bucuresti. B.C. Star si LPS Galati se intalnesc pentru prima oara in istoria confruntarilor directe, cele doua formatii neavand niciun meci direct pana acum. La Campionatul National feminin Under 12, care a avut loc in urma cu doua sezoane, in localitatea Cerbul, de langa Sinaia, adversarele Baschet Club Star de duminica s-au clasat pe pozitia a 19-a, in timp ce jucatoarele alb-rosii au terminat pe locul noua. Atunci au participat 21 de grupari din toata tara, anul acesta fiind inscrise in campionat cu patru echipe mai mult decat in 2007.
In celalalt meci din grupa, CSS Ploiesti va evolua acasa cu Olimpia A Bucuresti. Dupa primele rezultate, gruparea din Capitala porneste cu prima sansa la Ploiesti, jucatoarele antrenate de Mandica Ciubacan avand un lot mai omogen decat adversarele lor de duminca. In clasamentul grupei 1, Olimpia A Bucuresti ocupa primul loc, cu doua puncte, Baschet Club Star este pe pozitia a doua, tot cu doua puncte, dar cu un cosaveraj inferior. CSS Ploiesti si LPS Galati isi impart, in ordine, locurile 3 si 4, ambele avand cate un punct, fiind despartite de cosaveraj.

Niciun comentariu: