vineri, 10 octombrie 2008

DEBUT. Sperante pentru prima etapa

Duminica, 12 octombrie, Baschet Club Star va debuta in Campionatul National feminin Under 14. Echipa noastra va intalni, acasa, in sala Scolii 97 din Bucuresti, pe echipa Clubului Sportiv Scolar Ploiesti, meciul urmand sa inceapa la ora 11.00. Pentru aceasta intalnire au fost retinute in lot 12 jucatoare din 16. Acestea sunt: Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir si Simona Radantu (fundasi), Ioana Miroiu, Ioana Murea, Ana Maria Draghici, Elena Florea, Mihaela Nemil si Madalina Stan (extreme) si
Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri).
Gruparea din Ploiesti a anuntat ca va sosi in Capitala duminica dimineata, cu o ora inainte de primul angajament, adversarele jucatoarelor antrenate de Valentin Bala urmand sa evolueze in echipament complet albastru. Capitanul echipei Baschet Club Star la acest meci va fi Denisa Fitero, care va purta, in premiera, numarul 10.
"Este hotararea conducerii tehnice si a clubului. Din acest sezon Denisa va avea echipamentul cu numarul 10, in timp ce Floriana Cristea va avea compleul cu numarul 18", a explicat decizia Valentin Bala.
Roxana Mitroi nu va putea fi apta de joc deoarece nu a inceput inca perioada de recuperare dupa accidentarea din vara, Alexandra Anghel are picorul in ghips, dupa ce a suferit o luxatie la antrenament, in timp ce Floriana Cristea nu va putea juca datorita unor probleme personale. Din pacate, baschetbalistele care sunt accidentate sunt exact sportivele de talie din echipa, insa se spera ca aceasta situatie sa nu fie un impediment pentru meciul cu CSS Ploiesti. Andreea Nichifor este si ea intr-o perioada de refacere dupa o accidentare tot la picior, sportiva fiind oprita de la efort.
Pentru acest joc s-a programat sambata, de la ora 10.00, in sala Scolii 119 "Vasile Voiculescu" un meci de verificare cu selectionata de baschet masculin a acestei institutii, intalnire in care vor evolua toate componentele Baschet Club Star. Partida va avea ca scop desemnarea echipei de baza pentru jocul din prima etapa. Jucatoarele alb-rosii fac parte din grupa A din cadrul Campionatului National feminin Under 14, alaturi de CSS Ploiesti, LPS Galati si de Olimpia A Bucuresti.

Niciun comentariu: