vineri, 22 august 2008

TURNEU. Meciuri internationale in Bulgaria

Prima competitie oficiala la care va lua parte Baschet Club Star in acest sezon va fi turneul „Balkan Basket”, organizat de clubul Dunav Ruse. Intrecerea se adreseaza jucatoarelor nascute in anii 1995 si mai tinere si se va disputa in zilele de 20 si 21 septembrie la Ruse, in Bulgaria. Baschetbalistele alb-rosii trebuie sa ajunga in localitatea in care are loc turneul sambata, 20 septembrie, la ora 9:00. Cazarea delegatiei noastre se va face, din cate se pare, la
Hotelul Riga (foto), sportivele urmand sa aiba conditii excelente, din cate am fost anuntati de presedintele clubului Dunav, Nikolay Padalski.
Oficialul gruparii din tara vecina ne-a spus ca acest turneu se va disputa dupa sistemul „fiecare cu fiecare” si ca primele doua echipe au sansa de a reveni in Bulgaria. „Ideea este ca sa putem disputa intalniri intre toate cele patru formatii care vor fi inscrise in aceasta competitie. Jucatoarele vor fi cazate la un hotel foarte bun iar tragerea la sorti va avea loc in dimineata zilei de 20 septembrie. Va urma o conferinta de presa, care va fi organizata in jurul pranzului, dupa care vor incepe partidele. Primele intalniri se vor disputa sambata seara, urmand ca duminica fiecare team sa aibe cate doua jocuri. Toate intalnirile vor avea loc in Sala Sporturilor”, a declarat Padalski pentru site-ul B.C. Star.
Echipa care va totaliza cel mai mare numar de puncte va fi declarata castigatoare si se va califica, alaturi de ocupanta celui de-al doilea loc, mai departe. Oficialii din Bulgaria doresc sa organizeze o liga internationala la nivel de junioare, in care sa poata disputa meciuri cluburi din Romania, Serbia, Muntenegru, Ungaria, Croatia, Grecia, Turcia si Bulgaria. Pana acum, la Ruse, s-au inscris oficial Baschet Club Star si Dunav Ruse, celelalte doua formatii urmand sa fie aflate in zilele urmatoare.
Delegatia Baschet Club Star va avea in componenta 15 persoane,
14 jucatoare si antrenor.
Sportivele care vor face deplasarea la acest turneu sunt:
Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir, Simona Radantu
si Mihaela Nemil (fundasi)
Ioana Miroiu, Ioana Murea, Ana Maria Draghici si Madalina Stan (extreme)
Denisa Fitero, Miruna Lala, Adriana Sisca si Alexandra Anghel (centri)
Floriana Cristea si Roxana Mitroi (pivoti)

Niciun comentariu: