luni, 11 august 2008

ALEGERE. Denisa Fitero e capitan

Conform sondajului publicat pe site-ul echipei Baschet Club Star Bucuresti, Denisa Fitero (foto) va fi noul capitan al formatiei din Capitala. Centrul alb-rosiilor a adunat 127 de voturi, avand un procentaj de 30%, si a castigat lupta cu Mihaela Dragomir, cea care a strans 120 de postari, adica 28% din obtiunile fanilor.
In cele 20 de zile in care sustinatorii echipei Baschet Club Star si-au putut exercita voturile pentru una din cele sase candidate, s-au inregistrat 422 de accesari. Denisa Fitero o va inlocui in functie pe Mihaela Dragomir, fostul capitan al echipei, si isi va prelua postul oficial pe data de 1 septembrie, atunci cand jucatoarele se vor reuni pentru noul sezon competitional. „Nu m-am asteptat sa ajung pana aici. Pentru mine este o surpriza placuta, trebuie sa recunosc si sper sa nu dezamagesc. Sunt convinsa ca va fi greu, insa eu vreau sa ajung o jucatoare profesionista de baschet si nu doresc sa renunt la acest sport”, a declarat Denisa Fitero.
Miruna Lala, cu 96 de voturi primite si cu un procentaj de 22%, s-a clasat a treia, in timp ce Nicoleta Constantinescu si Ioana Miroiu au avut 36 de postari, adica 8% din dorintele sustinatorilor echipei. Cele doua jucatoare au incheiat aceasta lupta la egalitate, insa destul de departe de podium. Alice Nita a strans doar sapte voturi si a avut un procentaj de 1%. Interesant este faptul ca Denisa Fiotero este singura jucatoare care nu a fost capitan al echipei Baschet Club Star, toate componentele alb-rosiilor care au luat parte la acest sondaj trecand prin aceasta functie, in timp. Pana pe 20 august Denisa Fitero va trebui sa comunice oficialilor clubului cine va fi capitanul secund al formatiei.
TRANSFER. In perioada 15 august – 15 septembrie Federatia Romana de Baschet va deschide perioada de transferari. Baschet Club Star va legitima inainte de acest sezon trei jucatoare: Ioana Murea, Roxana Mitroi si Alexandra Anghel, toate venind de la Clubul Sportiv Scolar 6 Bucuresti. Pana pe 25 august se incearca sa se rezolve si obtinerea licentei de joc pentru sportiva Mihaela Nemil. Lotul Baschet Club Star se va renuni pe
1 septembrie, iar pe 4 septembrie fetele antrenate de Valentin Bala vor pleca in cantonament, la Sinaia de unde vor reveni pe 14 septembrie.

Niciun comentariu: