luni, 23 iunie 2008

VOT. Simona Radantu poate fi titulara

Conform unui sondaj incheiat luni dimineata pe site-ul nostru,
Simona Radantu (foto, la minge) ar trebui sa fie fundasul titular al Baschet Club Star in sezonul viitor.
Suporterii alb-rosiilor au acordat jucatoarei 92 din cele 204 postari, adica un procent de 45%. Pe locul al doilea
s-a clasat Mihaela Dragomir cu 44 de voturi si cu un total de 21% din totalul preferintelor fanilor echipei noastre. Nicoleta Constantinescu a incheiat cu 20% si cu 41 de postari, adica pe treapta a treia, in timp ce Ioana Miroiu
s-a clasat a patra cu 13% si cu 27 de voturi adjudecate pe site.
Simona Radantu a debutat la Baschet Club Star pe 14 ianuarie 2007 si practica acest sport din 10 decembrie 2006. Recordul de puncte marcate este de 18, iar sportiva s-a remarcat la turneul
final 9-16, de la Targu Secuiesc, acolo unde a avut prestatii bune in defensiva. Simona conduce in clasamentul blocajelor, cu o medie de doua capace pe meci, avand o detenta impresionanta si o conditie fizica de invidiat. „Am incredere in ea si o folosesc de multe ori atunci cand meciul este mai greu. De multe ori aleg sa nu incep cu ea titulara, pentru a o motiva mai mult. Singurul ei defect este acela ca nu are destula incredere in ea”, a declarat Valentin Bala pentru site.
Baschet Club Star a ajuns sa cucereasca tot mai mult teren in tara noastra. Astfel, cotidianul Adevarul a publicat in suplimentul de sport din data de 23 iunie, un articol amplu despre jucatoarele alb-rosiii. Pentru cei care doresc sa citeasca textul din ziar, va rugam sa accesati editia online a suplimentului sportiv din Adevarul.
TRANSFER. Dupa Ioana Murea si dupa Alexandra Anghel, Roxana Mitroi ar putea sa fie ultima achizie a Baschet Club Star in acest sezon. Jucatoarea a evoluat in fostul an competitional pentru CSS 6 si este un pivot veritabil, avand o inaltime de 1,69 metri. In cazul in care sportiva isi va rezolva problemele legate de dezlegare, ea va purta tricoul cu numarul 17.

Niciun comentariu: