sâmbătă, 21 iunie 2008

SHOW. Sampanie, prajituri si baschet din plin

Baschet Club Star a incheiat, oficial, sambata, 21 iunie, programul de pregatire pentru sezonul 2007-2008. Pana pe 1 septembrie jucatoarele
alb-rosiii se vor afla intr-o binemeritata vacanta, toate sportivele urmand sa se relaxeze dupa un an competitional istovitor, in care au avut de disputat
42 de partide oficiale, interne si internationale, plus alte 18 meciuri de pregatire in compania echipelor Raptors Bucuresti, Olimpia Bucuresti, CSS 6 Bucuresti, Royal Fun, LPS Sinaia sau chiar si intalnirile cu selectionata masculina a Scolii 119 „Vasile Voiculescu”. In total 60 de meciuri, de patru ori mai multe fata de sezonul anterior, 2006-2007. Sala Scolii generale 119 „Vasile Voiculescu” a fost gazda petrecerii fetelor de la Baschet Club Star, componentele echipei distrandu-se, ascultand muzica, dansand si, asa cum era si normal, jucand baschet in costume mai putin obisnuite pentru acest sport.
Astfel, Alexandra Anghel, Miruna Lala, Ioana Murea, Simona Radantu,
Ana Maria Draghici si Ioana Miroiu (foto, de la stanga la dreapta) au dat tonul la streetball. Dupa cateva minute de „3 la 3” s-a trecut la ceva mai static, la „Turul Frantei”. Distractia a inceput la ora 11:30 si a durat pana la ora 16:45, atunci cand prajiturile, fursecurile, sucurile si sampania s-au consumat, iar caldura le-a doborat pe fete. Alice Nita si Madalina Stan
si-au incercat norocul si la tenis de masa, in timp ce Denisa Fitero si-a sunat colegele pentru a-si lua la revedere de la acestea, centrul echipei
alb-rosiii fiind la Poiana Brasov. De la aceasta ultima intalnire au lipsit
Nicoleta Constantinescu (bolnava), Mihaela Dragomir (probleme de familie) si Elena Florea (plecata in vacanta). Chiar daca au fost chemate la petrecere, Beatrice Roman, Corina Rupa, Alina Ivan si Maria Iacob nu au onorat invitatia.
Din sezonul 2008-2009 Baschet Club Star va fi inscrisa in Campionatul National femin Under 14 si va avea urmatoarea componenta:
Nicoleta Constatinescu, Mihaela Dragomir si Simona Radantu (fundasi),
Ioana Murea, Ioana Miroiu, Ana Maria Draghici, Madalina Stan si
Elena Florea (extreme), Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri) si Floriana Cristea, Alexandra Anghel si Roxana Mitroi (pivoti). Alice Nita va evolua la junioare doi. Cantonamentul montan se va desfasura in perioada 4-14 septembrie, cel mai probabil la Complexul Sportiv Piatra Arsa, de pe platoul Bucegi.
CONCURS. Iata, in continuare, intrebarile si raspunsurile corecte la concursul initiat de Baschet Club Star in urma cu doua saptamani.
1. Ce jucatoare a marcat cele mai multe puncte in primul joc oficial al Baschet Club Star, disputat in luna octombrie 2006?
Raspuns: Andra Vasile, care a inscris 15 puncte.
2. Ce jucatoare detine recordul de pase decisive pentru Baschet Club Star?
Raspuns: Nicoleta Constantinescu, 12 pase decisive.
3. Care este cel mai mare numar de puncte marcate intr-o intalnire de o baschetbalista de la echipa noastra?
Raspuns: Mihaela Dragomir, cu 30 de puncte.
4. Care este sportiva cu cele mai multe puncte marcate de-a lungul carierei pentru Baschet Club Star?
Raspuns: Ioana Miroiu a incris 516 puncte din 30 septembrie 2006 si pana la finele acestui sezon. Pe locul al doilea este Mihaela Dragomir cu 494. Pe pozitia a treia, Denisa Fitero a acumulat 426 de puncte marcate.
5. Enumerati cel putin trei jucatoare care au activat la Baschet Club Star de cand a fost infiintat acest club.
Raspuns: Liliana Usurelu, Mirela Fratila, Claudia Usurelu, Monica Ciobanu, Carmen Toader, Flori Baban, Madalina Usurelu, Madalina Geanta, jucatoare care in prezent nu mai sunt legitimate la Baschet Club Star.
6. Cate jocuri internationale a disputat B.C. Star din 2006 si pana astazi?
Raspuns: 15 meciuri internationale: patru cu Dunav Ruse, sapte la turneul international de la Viena si patru partide anul acesta In Germania,
la turneul de la Wasserburg.

Niciun comentariu: