luni, 16 iunie 2008

TRANSFER. Alexandra Anghel, ultima sosita

Dupa Ioana Murea, o alta jucatoare de la Clubul Sportiv 6 Bucuresti a ales sa se transfere la Baschet Club Star. Alexandra Anghel (foto, dreapta) este, incepand de luni, componenta a
alb-rosiilor. Baschetbalista va evolua pe postul de pivot, acolo unde le va avea ca principale candidate la un loc in formatia de baza pe Miruna Lala, Denisa Fitero, Floriana Cristea si, de ce nu, Adriana Sisca. "Stiu ca am mult de munca insa mi-am dorit sa ajung la acest club. Ma bucur ca visul mi s-a indeplinit", a spus Alexandra pentru site. Nascuta pe 3 iulie 1996, Alexandra Anghel a primit dezlegarea de la fosta sa echipa si va fi legitimata la B.C. Star in prima perioada de transferari, atunci cand i se vor face actele si Ioanei Murea. Mika are deja avantajul catorva meciuri disputate sub culorile noii sale formatii, ea fiind prezenta alaturi de fetele de la Baschet Club Star la turneul final pentru locurile 9-16, de la Targu Secuiesc. Mai mult, Ioana Murea a fost pe teren si in finala Campionatului Municipal Under 13, dintre Star si Olimpia, scor 44-29, acolo unde a inscris doua puncte.
Alexandra Anghel, care va evolua la Baschet Club Star cu numarul 9 pe tricou, a fost si ea la un joc al alb-rosiilor, facand parte din team-ul care a invins Olimpia la minibaschet, scor 24-18. Partida a fost una de pregatire si s-a disputat pe data de 1 iunie in sala din soseaua Iancului.
ULTIMA ORA. Baschet Club Star a hotarat sa renunte la jucatoarea Beatrice Roman, dupa ce aceasta a incalcat, in cateva randuri, Regulamentul de Ordine Interioara. Sportiva a fost reprimita in lot, in urma cu zece zile, oficialii B.C. Star acordand o ultima sansa baschetbalistei. Cum jucatoarea nu a putut sa-si onoreze angajamentul s-a decis ca aceasta sa fie trecuta pe lista de transfer. In cazul in care fosta componenta a alb-rosiilor isi va gasi o alta echipa, Beatrice Roman va primi dezlegare, daca i se va achita grila de transfer.

Niciun comentariu: