marți, 3 iunie 2008

PROGRAM. Doua luni de vacanta pentru fete

Chiar daca s-ar mai putea disputa cateva etape in cadrul Campionatului Municipal feminin Under 14, conducerea Baschet Club Star a hotarat, marti seara, ca jucatoarele alb-rosiii sa intre in vacanta incepand de vineri,
20 iunie. Pauza competitionala va dura aproximativ doua luni, timp in care baschetbalistele se vor putea relaxa si reveni dupa un campionat epuizant, in care s-au disputat aproximativ 40 de meciuri oficiale! Reunirea lotului va avea loc pe data de 27 august, la ora 10:30, la sala de educatie fizica si sport a scolii generale 119 „Vasile Voiculescu”.
Primele antrenamente pentru sezonul 2008-2009 vor avea loc in Parcul Tineretului, timp de trei-patru zile, dupa care, lotul Baschet Club Star va pleca intr-un cantonament montan, in perioada 3-13 septembrie, care va avea loc la Sinaia. In aceasta localitate jucatoarele se vor pregati pentru Campionatul National feminin Under 14, care va incepe, din cate se pare, in luna octombrie. Dupa pregatirea fizica de la munte, baschetbalistele
alb-rosiii vor reveni in Capitala, unde vor avea doua zile libere, pentru a pregati inceputul noului an scolar. De pe 16 septembrie fetele se vor intoarce in sala, la antrenamente, unde se va continua cu pregatirea fizica inca o saptamana. Abia din 25 septembrie se va trece la tehnica si la tactica, asta si pentru ca debutul in liga nationala de junioare trei nu are inca o data fixa. Se pare ca, din sezonul viitor, se va reveni la cate un joc pe saptamana, si se va renunta la etapele duble. Insa nu este decat un proiect. Vizita medicala se va efectua inainte de stagiul montan, de la Sinaia, la inceputul lunii septembrie.
In alta ordine de idei, Ioana Murea a primit marti dezlegarea oficiala din partea Clubului Sportiv Scolar 6 Bucuresti, astfel ca sportiva va avea drept de joc pentru Baschet Club Star. Ioana Murea va fi transferata definitiv in luna august, atunci cand Federatia Romana de Baschet va permite oficializarea acestor documente. Iata, mai jos, lotul de jucatoare care va reprezenta Baschet Club Star in Campionatul National feminin Under 14, cu mentiunea ca Alice Nita va face parte din echipa ce va fi inscrisa in campionatul de junioare doi:
Nicoleta Constantinescu, Mihaela Dragomir si Simona Radantu (fundasi)
Ana Maria Draghici, Ioana Miroiu, Ioana Murea,

Madalina Stan si Elena Florea (extreme)
Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri)
Floriana Cristea (pivot)

Niciun comentariu: