luni, 2 iunie 2008

NEGOCIERI. Baschet Club Star, la televizor?

Intr-o conferinta de presa desfasurata luni, la Oradea, presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala, a declarat ca fiecare echipa isi va negocia drepturile de televizare pentru meciurile pe care le disputa pe teren propriu. In cazul in care Baschet Club Star ar ajunge in turneul final 1-8, partidele pe care jucatoarele alb-rosiii le vor sustine in aceasta faza a Campionatului National feminin Under 14 vor putea fi urmarite, in direct, pe postul Boom Sport Kids. "Anul urmator va fi primul sezon în care aproape toate meciurile din prima liga vor fi televizate,
patru la postul Telesport si trei la postul Boom TV. Drepturile de televizare vor fi impartite cluburilor", a incheiat presedintele FRB, citat de site-ul numaibaschet.ro.

In alta ordine de idei, forul de specialitate a lasat la latitudinea cluburilor sa poata negocia si cu alte posturi TV, asa cum s-a intamplat si in acest sezon competitional, insa acestea trebuie sa anunte federatia in cazul in care incheie un alt contract decat cel care prevede televizarea partidelor numai de posturile Telesport si Boom TV. Conducerea clubului nostru a inceput demersurile pentru ca un post de televiziune, care va aparea pe piata in aceasta toamna, sa preia, in direct, toate jocurile pe care Baschet Club Star le va sustine pe teren propriu. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, jucatoarele alb-rosiii ar trebui sa aiba ca obiectiv clasarea pe unul din primele sase locuri din Romania, in sezonul competitional 2008-2009.

Tot din viitoarea editie de campionat vom incerca sa asiguram, la toate partidele jucate pe propriul teren, statistica meciului, asa cum au toate echipele din prima liga, atat la masculin, cat si la feminin. "Vrem sa tratam cat se poate de profesionist acest an competitional si cred ca nu conteaza sa castigam tot. Mai intai trebuie sa ne facem respectati in fenomen si sa aratam tuturor ca Baschet Club Star nu este doar o formatie care vrea rezultate ci si o echipa care vrea sa aiba un viitor in sportul cu mingea la cos", a precizat Valentin Bala pentru site.

Vom reveni cu amanunte.

Niciun comentariu: