marți, 10 iunie 2008

PREMIERA. Camp feminin la Sfantu Gheorghe

Desi vacanta se apropie cu pasi repezi, fiecare jucatoare isi doreste sa fie in forma pentru noul sezon competitional, pentru a putea avea evolutii cu mult mai bune decat in precedentul. In sprijinul sportivelor care practica sportul cu mingea la cos a venit componenta lotului national Ildiko Vass, care va organiza, in perioadele
30 iunie – 6 iulie si 7 iulie – 13 iulie, o tabara cu pregatire specializata la Sfantu Gheorghe, pentru fete nascute in anii 1992, 1993, 1994 si 1995. Acesta este primul camp din tara noastra specializat doar pentru baschetul feminin, unde vor lua parte doar doua categorii de varsta: Under 14 si Under 16. Prima serie, cea din perioada
30 iunie – 6 iulie, este pentru sportivele care se incadreaza categoriei de pana la 14 ani, iar costul taberei este de 350 de lei, in care sunt incluse cazarea, cele trei mese pe zi, cheltuielile pentru sala de sport si onorariul antrenorilor. Antrenamentele vor avea loc la Liceul Mikes Kelemen din Sfantu Gheorghe iar cazarea in camerele de oaspeti ale Grupului Scolar Kos Karoly, din localitate. Grupurile vor fi departajate pe doua categorii, anume avansati si incepatori, pentru a se asigura o pregatire tehnico tactica cat mai profesionista.
De acelasi tratament vor avea parte si fetele din cea de-a doua serie, din perioada 7 iulie – 13 iulie, singura mentiune fiind ca, in acele zile, vor fi admise la pregatiri jucatoare nascute in anii 1992 si 1993, adica Under 16. La acest camp se vor urmari invatarea si imbunatatirea tehnicii de aruncare la cos, desfasurarea unor concursuri si jocuri creative ce contribuie la imbunatatirea lucrului in echipa. Participantele la aceasta tabara vor avea prilejul sa discute cu invitati de onoare ai taberei si vor putea viziona pe video partide de baschet feminin din prima liga si nu numai. In fiecare zi programul va incepe la ora 8:00 si se va incheia la ora 22:00. Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul oficial al acestui camp, la adresa http://www.vassildiko-basketball.ro/ Mai mult, pentru cei interesati, Baschet Club Star pune la dispozitie pliante cu activitatile si concursurile ce vor avea loc la Sfantu Gheorghe. Cei care doresc sa intre in posesia unui pliant pot scrie la adresa baschet.club.star@gmail.com.
In speranta ca veti alege varianta unei tabere cu pregatire specializata, va informam ca ultima data de inscriere este 20 iunie, iar ultimul termen de plata este 25 iunie.

Niciun comentariu: