sâmbătă, 10 mai 2008

AMICAL. Victorie cu Olimpia, in deplasare

In sala Olimpia din Capitala a avut loc sambata meciul dintre echipele Olimpia Bucuresti si Baschet Club Star, ambele formatii folosind lotul de jucatoare care va reprezenta aceste cluburi si anul viitor in Campionatul National Under 14. Chiar daca de la gazde au lipsit cateva jucatoare importante, care se pregatesc cu prima echipa a gruparii din soseaua Iancului pentru turneul final 1-8, baschetbalistele
alb-rosiii nu au avut probleme in a se impune lejer, cu un categoric 76-10. Castigatoarea s-a cunoscut insa chiar dupa prima perioada, atunci cand Baschet Club Star a avut 26-2 pe tabela.
Mihaela Dragomir (foto) a inscris 14 puncte si a pasat decisiv de cateva ori pentru colegele sale, iar Simona Radantu, tot cu 14 puncte, a secondat-o excelent. Sub panou, chiar daca nu a prins o zi fasta, Miruna Lala (8 puncte) a ajutat mult echipa, in timp ce Denisa Fitero si-a adaugat 12 puncte pe foaia de joc. O prestatie foarte buna a venit din partea Florianei Cristea, care a incheiat intalnirea cu 11 recuperari si o interceptie, pivotul alb-rosiilor incepand sa evolueze din ce in ce mai bine. Nicoleta Constantinescu a fost una dintre cele mai combative sportive de la B.C. Star, marcand, la final, opt puncte. La pauza mare scorul era de 36-4 pentru fetele antrenate de Valentin Bala, minutul 30 aducand apoi un ecart de 52 de puncte pentru Star, tabela indicand 62-10. Pe final, amfitrioanele nu au mai reusit niciun cos, in timp ce oaspetele au mai adaugat inca 14 puncte.
Duminica, de la ora 10:30, Baschet Club Star are programat inca un joc amical cu selectionata masculina a scolii 119 "Vasile Voiculescu", urmand ca de luni sa se urmeze un program special de pregatire pentru turneul final 9-16, de la Targu Secuiesc, din perioada 21-25 mai.

Un comentariu:

secret spunea...

fortza je,esti cea mai tare:P:P:p